Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι «παλιοσειρές» της Ατλέτικο «καθάρισαν» στην πρεμιέρα (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι «παλιοσειρές» της Ατλέτικο «καθάρισαν» στην πρεμιέρα (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με κυνισμό στην επίθεση κατάφερε να επιβληθεί με το εντυπωσιακό 3-0 της Χετάφε στην πρεμιέρα της La Liga.

15.08.2022 | 22:28

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης τις υποχρεώσεις της στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Ειδικότερα, επικράτησε εκτός έδρας της Χετάφε με 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Αλβάρο Μοράτα και ένα του Ζοάο Φέλιξ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν άκρως αποτελεσματική στις τελικές προσπάθειες που δημιούργησε, κάνοντας εύκολο το βράδυ της. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έθελξε με την παρουσία της αλλά «χτύπησε» στην κόντρα επίθεση με την ταχύτητα της και την ποιότητα του Ζοάο Φέλιξ.

Αρχικά, οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο ψηλά στο γήπεδο, Σαούλ, Φέλιξ και Μοράτα συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά έξω από την περιοχή για το 1-0.

Μετά το 1-0, οι «ροχιμπλάνκος» υποχώρησαν στο γήπεδο, παίζοντας με τη φωτιά. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ, μάλιστα, σημάδεψε το δοκάρι του Όμπλακ λίγο πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου.

Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης «έστειλε το παιχνίδι για ύπνο» νωρίς στην επανάληψη. Μετά από πρέσινγκ και κλέψιμο του Φέλιξ, ο Πορτογάλος μοίρασε τη 2η ασίστ του στη βραδιά και ο Μοράτα με νέο ιδανικό τελείωμα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του.

Η είσοδος του Γκριζμάν πρόσθεσε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, ο Γάλλος έγραψε το 3-0 στην κόντρα επίθεση, μετά από ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα στο 75ο λεπτό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version