ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Έγκλημα του Νούνιεζ και τιμωρία της Λίβερπουλ από την Πάλας (vid)

Η αποβολή του Ντάργουιν Νούνιεζ νωρίς στο 2ο ημίχρονο καταδίκασε τη Λίβερπουλ στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Έγκλημα του Νούνιεζ και τιμωρία της Λίβερπουλ από την Πάλας (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας ανάγκασε τη Λίβερπουλ σε δεύτερη γκέλα σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Σε ένα ματς που η Λίβερπουλ κυριάρχησε στα 3/4 του αγώνα, η Πάλας «χτύπησε» στην κόντρα και εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα για να «αποδράσει» με το βαθμό από το «Άνφιλντ».

Καθοριστική για την οικονομία του αγώνα ήταν η ανόητη αποβολή του Ντάργουιν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός φορ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες αλλά οι «κόκκινοι» έβγαλαν αντίδραση και κυνήγησαν ακόμη και τη νίκη μέχρι το τέλος. Μετά από 2 αγωνιστικές, η Λίβερπουλ μετράει μόλις 2 βαθμούς στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λίβερπουλ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Μίλνερ να περνάει πάνω από την εστία του Γκουαίτα. Οι «κόκκινοι» είχαν μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν τεράστια ευκαιρία με το απογοητευτικό τελείωμα του Νούνιεζ μετά από σέντρα του Άρνολντ.

Η κυκλοφορία των «κόκκινων» ήταν στα καλύτερά της και με κύριο δημιουργό τον Άρνολντ, η ομάδα του Κλοπ ήταν συνεχώς στο αντίπαλο μισό. Από τα πόδια του Άγγλου ήρθε η νέα ευκαιρία των γηπεδούχων, με τον Σαλάχ να μην βρίσκει εστία.

Η Λίβερπουλ ήταν η κυρίαρχη ομάδα αλλά η Κρίσταλ Πάλας είχε την ουσία. Στο 32ο λεπτό, οι «αετοί» εκδήλωσαν μία ταχύτατη κόντρα επίθεση. Ο Ζαχά ξεκίνησε από το κέντρο την προσπάθειά του και πλάσαρε ιδανικά τον Άλισον για το 1-0.

Αυτό το γκολ αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους και έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων. Έτσι, χρειάστηκε ο Άλισον να επέμβει στο 40ο λεπτό για να αποφευχθεί το 2-0 από τον Ζαχά.

Το ημίχρονο έκλεισε με δοκάρι της Λίβερπουλ μετά από άτσαλο πλασέ του Ντάργουιν Νούνιεζ.

Η «κουτουλιά» του Νούνιεζ καταδίκασε τη Λίβερπουλ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως έκλεισε το πρώτο. Με χαμένο άτσαλο πλασέ του Νούνιεζ από ευνοϊκή θέση. Η βραδιά του Ουρουγουανού εξελίχτηκε σε εφιάλτη στο 57ο λεπτό. Ειδικότερα, ο στόπερ των «αετών», Γιόακιμ Άντερσεν, προκάλεσε τον Νούνιεζ σε μία «νεκρή φάση», με αποτέλεσμα να «κερδίσει» την κόκκινη κάρτα του Ουρουγουανού.

Ο Ουρουγουανός αντέδρασε με μία «κουτουλιά» στον Άντερσεν, ο οποίος υπερβάλλοντας έπεσε κάτω «σφαδάζοντας».

Η Λίβερπουλ ήταν «στα σχοινιά» αλλά ο Λουίς Ντίαζ την «έβγαλε από αυτά στο 61ο λεπτό. Με μία ατομική ενέργεια σκόραρε ένα απίθανο γκολ έξω από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η μπάλα ήταν στα πόδια των «κόκκινων», οι οποίοι πίεζαν για την ανατροπή. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Κρίσταλ Παλάς βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ αλλά ο ανενόχλητος Ζαχά σημάδεψε το δοκάρι στο 78ο λεπτό.

Η ομάδα του Κλοπ απάντησε στην ευκαιρία με το σουτ του Σαλάχ στο 87΄, να περνάει ελάχιστα άουτ. Εξίσου απειλητικό ήταν το σουτ του Φάμπιο Καρβάλιο στο 90ο λεπτό, με τη μπάλα να «γλείφει» το δοκάρι του Γκουαΐτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ