Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο: «Στεγνό» όχι στη Γιουνάιτεντ για Κούνια, δεν πωλείται ούτε ο Φέλιξ! (pic)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο: «Στεγνό» όχι στη Γιουνάιτεντ για Κούνια, δεν πωλείται ούτε ο Φέλιξ! (pic)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξέλιξη στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τον Ματέους Κούνια.

17.08.2022 | 21:28

Στην προσπάθειά της για απόκτηση επιθετικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε την πόρτα» (και) της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Άγγλοι είχαν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ματέους Κούνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2026. Η τιμή αγοράς του κυμαίνεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δεν το λέμε και απαγορευτικό για το ταμείο της Γιουνάιτεντ. Η οποία μάλιστα προσφέρει 20 εκατ. ευρώ περισσότερα!

Αλλά, δεν παίζουν ρόλο μόνο τα χρήματα στην προκειμένη περίπτωση. Μιας και η Ατλέτικο ξεκόβει κάθε δίαυλο επικοινωνίας των «κόκκινων διαβόλων» με τον μάνατζερ του Κούνια. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα της Μαδρίτης δεν έχει καμία πρόθεση να δεχτεί τα 50 «χαρτιά» της Γιουνάιτεντ. Αλλά, ούτε να μπει σε συζητήσεις για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πώλησης του Ζοάο Φέλιξ.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το «όχι» της Ατλέτικο

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μούρτοου, είχε απευθείας επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο. Και η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Παρά το γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει τέσσερις επιθετικούς για μια ή δυο θέσεις, δεν πτοεί την ίδια την ομάδα. Και πόσο μάλλον τον προπονητή της. Ο Τσόλο Σιμεόνε έχει τους Κούνια, Φέλιξ, Μοράτα, αλλά και τον Γκριεζμάν. Ο τελευταίος θυμίζουμε ότι έχει άλλον ένα χρόνο ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα. Συνεπώς, ο Αργεντίνος προπονητής θέλει αυτή την πληρότητα στη γραμμή κρούσης του για την τρέχουσα σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version