Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Πρότεινε «χρυσάφι» για Φέλιξ αλλά η Ατλέτικο θέλει ολόκληρο το Μάντσεστερ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Πρότεινε «χρυσάφι» για Φέλιξ αλλά η Ατλέτικο θέλει ολόκληρο το Μάντσεστερ

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε την πόρτα της Ατλέτικο με 130 εκατ. ευρώ στα χέρια όμως οι Μαδριλένοι δεν άνοιξαν ποτέ.

18.08.2022 | 09:22

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα δικαιώματα του άσσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ είναι υπαρκτό. Στην αρχή ξεκίνησε ως φήμη και τραβηγμένο σενάριο. Γρήγορα όμως τα ΜΜΕ στο Νησί τόνισαν πως υπάρχει και καπνός και φωτιά. Η διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» θέλει να χαρίσει στον Έρικ Τεν Χαγκ έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Ο διεθνής Πορτογάλος διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ από τους παίκτες που βρίσκονται στη γραμμή κρούσης. Πολυθεσίτης, έξυπνος και ευέλικτος με ή χωρίς την μπάλα. Έχει έκρηξη στο παιχνίδι του, φαντασία, δημιουργεί και εκτελεί.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζητάει μυθικά νούμερα από τη Γιουνάιτεντ

Για να έρθει όμως στο Μάντσεστερ και στο Ολντ Τράφορντ ο Ζοάο Φέλιξ θα πρέπει να γίνουν θαύματα. Το ρεπορτάζ της AS αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρότεινε στην Ατλέτικο το ποσό των 130 εκατομμυρίων ευρώ όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση. Οι «Ροχιμπλάνκος» αρνούνται να παραχωρήσουν τον 22χρονο αστέρα τους. Αυτό θα γίνει μονάχα αν ο εκάστοτε μνηστήρας κάνει το απίθανο. Δηλαδή να βγάλει από τα ταμεία και να προσφέρει στους Μαδριλένους το εκκωφαντικό ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ, όσο είναι η ρήτρα αποδέσμευσης.

Κάτι που αποκλείεται να συμβεί όχι μόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά από καμία άλλη ομάδα του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Η Ατλέτικο δεσμεύει τον παίκτη μέχρι το μακρινό 2026. Αυτό σημαίνει πως για αρκετά χρόνια ακόμη θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για πιθανή αποχώρηση και μεταγραφή. Ο ίδιος ο Ζοάο Φέλιξ απολαμβάνει την παρουσία του στη Μαδρίτη. Δε δείχνει να σκέφτεται κάτι διαφορετικό. Θέλει φέτος να παίξει κομβικό ρόλο στην ομάδα του. Να την πάρει από το… χεράκι και να την οδηγήσει σε επιτυχίες σε Ισπανία και Ευρώπη. Αυτό περιμένουν με τη σειρά τους και οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version