Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Καπέλο προειδοποιεί την Μίλαν: «Δεν έχετε παίκτες που… ξέρουν από επιτυχίες»
Μίλαν

Ο Καπέλο προειδοποιεί την Μίλαν: «Δεν έχετε παίκτες που… ξέρουν από επιτυχίες»

Ο Φάμπιο Καπέλο αναφέρθηκε στην δύσκολη αποστολή της Μίλαν, τονίζοντας πως ο Στέφανο Πιόλι δεν έχει ρόστερ με προσωπικότητες!

19.08.2022 | 13:25

Η Μίλαν έχει έναν στόχο την φετινή σεζόν και δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το πρωτάθλημα της Serie A, αποδεικνύοντας πως η περσινή επιτυχία δεν ήταν κάποιο “πυροτέχνημα”.

Πάντως ο Φάμπιο Καπέλο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως το έργο των “ροσονέρι” θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο την φετινή σεζόν. Τόνισε πως ο σύλλογος δεν έχει παίκτες που έχουν συνηθίσει στο να… κατακτούν τρόπαια και αυτός ίσως τους πιέσει.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ναι, έχει δυναμώσει η Μίλαν, αλλά πλέον Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι θα παλέψουν στα ίσα για τον τίτλο», ξεκαθάρισε ο έμπειρος σταρ.

«Υπάρχει ένας κίνδυνος για την Μίλαν. Οι παίκτες της δεν έχουν μάθει πως είναι να κερδίζεις κάθε χρόνο τίτλους. Δεν γνωρίζουν το πως είναι αυτό και το πως πρέπει να το διαχειριστούν. Δεν πρέπει να σκέφτονται την περσινή επιτυχία, πάει πέρασε αυτό. Πρέπει να δουν το παρόν και μόνο», τόνισε ο Ιταλός.

«Φέτος, οι αντίπαλοι της Μίλαν θα είναι πιο προσεκτικοί γιατί θα αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια», είπε ο Φάμπιο Καπέλο.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version