Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από πεντάρα σε «τεσσάρα» η «καυτή» Νάπολι (vid)
Νάπολι

Από πεντάρα σε «τεσσάρα» η «καυτή» Νάπολι (vid)

Η Νάπολι επικράτησε άνετα εντός έδρας της Μόντσα με 4-0, «πετώντας φωτιές» στην επίθεση στο ξεκίνημα της φετινής Serie A.

21.08.2022 | 21:38

Εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιεί η Νάπολι. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επιβλήθηκε της νεοφώτιστης Μόντσα με 4-0 στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Έτσι, η Νάπολι έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μετρώντας 10 γκολ ενεργητικό και μόλις 1 παθητικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ναπολιτάνους ήταν ο Χβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος σκόραρε δύο εντυπωσιακά γκολ στη νίκη με 4-0 επί της Μόντσα. Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η νίκη με 5-2 επί της Ελάς Βερόνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ειδικότερα, άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.

Ο Βίκτορ Οσιμέν έγραψε το 2-0 με τελείωμα από δύσκολη γωνία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

O 21χρονος εξτρέμ δεν έμεινε εκεί, όμως. Στο 61ο λεπτό, παρέλαβε τη μπάλα από τον Λομπότκα και με προσποίηση «άδειασε» τον αντίπαλο του. Στη συνέχεια, τέλειωσε υποδειγματικά – αυτή τη φορά με το αριστερό πόδι – για να διαμορφώσει το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Κιμ με κεφαλιά μετά από κόρνερ στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου.

Την επόμενη αγωνιστική, οι Ναπολιτάνοι θα κληθούν να δώσουν απαντήσει στο μεγαλύτερο τεστ της χρονιάς μέχρι σήμερα κόντρα στη Φιορεντίνα.

Όσον αφορά τη Μόντσα, μετράει 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Serie A.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version