Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Πόρτο έκανε… λιώμα τη Σπόρτινγκ! (vid)
Ευρώπη

Η Πόρτο έκανε… λιώμα τη Σπόρτινγκ! (vid)

Η Πόρτο είχε εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επικρατώντας με σκορ 3-0 και δείχνοντας, έτσι, την κλάση της.

21.08.2022 | 12:57

Η Πόρτο την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην κορυφή της Πορτογαλίας. Αλλά φαίνεται πως οι «δράκοι» δεν σκοπεύουν να κατέβουν από αυτή. Ούτε εύκολα, ούτε άμεσα.

Κάτι που επιβεβαίωσαν και στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ένα από τα ντέρμπι της χρονιάς. Ωστόσο, μόνο ντέρμπι δεν ήταν, αφού ο σύλλογος του Οπόρτο επικράτησε με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Έτσι, συνεχίζει να έχει το απόλυτο για την ώρα. Μιας και μετράει τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Όμως, αυτό που κάνει τους «δράκους» ατρόμητους είναι ότι μπορούν να πετύχουν πολλά γκολ και να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τα «λιοντάρια» που αποδείχτηκαν… γατάκια, μπροστά στην αρμάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Η Πόρτο είναι εδώ και σκορπάει τον πανικό!

Στην Πορτογαλία δύσκολα έσπαγε το δίπολο μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα. Φέτος κάτι ανάλογο προβλέπεται με τους δύο αιώνιους αντιπάλους να έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο στις νίκες. Αν και οι «αετοί» έχουν ένα αγώνα λιγότερο με τους πρωταθλητές να ελπίζουν σε κάποιο στραβοπάτημά τους.

Ωστόσο, η ποιότητα των δύο συλλόγων τους εξασφαλίζει ότι δύσκολα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Οπότε οι όποιες διαφορές τους υπάρχουν θα λυθούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Για την ώρα η Πόρτο προκαλεί… πανικό όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά της. Αλλά γιατί ακόμα και με κλειστές άμυνες μπορεί να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκονται σχεδόν με κλειστά μάτια και μερικές φορές τα γκολ που σημειώνουν είναι λίγα μπροστά στις φάσεις που δημιουργούν με τον Πορτογάλο τεχνικό να τους βάζει τις φωνές είτε για τις τελικές επιλογές τους, είτε για το γεγονός πως δεν… σκοτώνουν τον αντίπαλο όταν πρέπει.

Στο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Το έργο των «λιονταριών» έγινε πολύ δύσκολο όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 75′, μετά την αποβολή του Πόρο με απευθείας κόκκινη κάρτα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version