ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Μπάγερν: Σκόρπισε τον τρόμο με… 7μπαλο στη Μπόχουμ

Διαλύει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον η Μπάγερν Μονάχου. Αυτή τη φορά η Μπόχουμ ήταν η άτυχη, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με 7-0.

Μπάγερν: Σκόρπισε τον τρόμο με… 7μπαλο στη Μπόχουμ

Αυτή η Μπάγερν είναι φτιαγμένη για να μας χαρίζει θέαμα. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν διέλυσε εκτός έδρας τη Μπόχουμ με 7-0 και συνέχισε τον δρόμο της στη φετινή Bundesliga. Μανέ, Κομάν, Σανέ και όλα τα υπόλοιπα αστέρια της Μπάγερν έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς

Η περιοδεία της Μπάγερν Μονάχου στα γερμανικά γήπεδα συνεχίζεται. Η υπερομάδα του Νάγκελσμαν μετά την καθαρή νίκη με 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο ταξίδεψε στο Μπόχουμ για να παίξει με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Οι νεοφώτιστοι ήξεραν πως απέναντί τους είχαν ένα τεράστιο εμπόδιο. Ένα σύνολο που μοιάζει αδύνατο να διατηρήσει κανείς όχι στο μηδέν αλλά έστω σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Βαυαροί σε ένα ακόμη παιχνίδι της φετινής σεζόν ξεκίνησαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Μόλις στο 4′ κατάφεραν στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να προηγηθούν στο σκορ. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο Σανέ. Ο Γερμανός επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο, με τη σέντρα δηλαδή φάνηκε πως η Μπάγερν θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Στο 25′ ήταν η σειρά του Ματίας Ντε Λιχτ να παραβιάσει την εστία της Μπόχουμ. Ο Ολλανδός έκανε το 2-0 και λίγα λεπτά μετά έδωσε τη σκυτάλη στον Κομάν για το 3-0. Ο χορός των τερμάτων της Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε μέσω του Μανέ. Ο Αφρικανός στο 42′ πήρε τη μπάλα, έκανε τη προσποίηση και πέτυχε με ωραίο σουτ το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν κατέβασε ταχύτητα. Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι μην αφήνοντας τη Μπόχουμ να κάνει κάτι. Παράλληλα όμως προχωρούσαν στον αγώνα χωρίς να σπαταλήσουν πολλές ακόμη δυνάμεις. Στο 57′ όμως ο Κομάν ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή της συνάντησης να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανέ με τον Αφρικανό να ευστοχεί και να κάνει το 5-0.

Στο 69′ ο Γκαμπόα άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανεβάζοντας κι άλλο το σκορ υπέρ της Μπάγερν στο 6-0. Το μαρτύριο για τη Μπόχουμ συνεχίστηκε αφού στο 75′ ο Γκνάμπρι με τη σειρά του πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερς κάνοντας το 7-0 με συρτό διαγώνιο σουτ. Κάπου εκεί τελείωσε το δράμα των γηπεδούχων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ