ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο «διάβολος» ξύπνησε και πήρε παραμάζωμα τη «κοιμώμενη» Λίβερπουλ (vid)

Με μία παθιασμένη εμφάνιση απέναντι στη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 για την πρώτη φετινή της νίκη στη σεζόν.

Ο «διάβολος» ξύπνησε και πήρε παραμάζωμα τη «κοιμώμενη» Λίβερπουλ (vid)

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει τους τελευταίους μήνες, παρουσίασε η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

H ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έβγαλε ενέργεια, πάθος και ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας με 2-1. Έτσι, κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Έφτασε τους 3 βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Αντιθέτως, η Λίβερπουλ για ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα. Αν και κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, απέδωσε πολύ κάτω από τα στάνταρ της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Έτσι, έμεινε χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετρώντας μόλις δύο βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το επιβεβαίωσε με το δοκάρι του Ελάνγκα σε τετ α τετ μόλις στο 10ο λεπτό.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά στο 16ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Άρνολντ «κοιμήθηκε», με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Σάντσο μέσα στην περιοχή. Ο Άγγλος με προσποίηση «άδειασε» τον Μίλνερ και με ψύχραιμο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Η Λίβερπουλ επιχείρησε να αντιδράσει μετά την ατομική προσπάθεια του Ντίαζ που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 18ο λεπτό.

Η Γιουνάιτεντ «χτυπούσε» συνεχώς από την πλευρά του Άρνολντ και κέρδισε ένα ακόμη φάουλ σε καλή θέση στο 24ο λεπτό. Ο Έρικσεν ανέλαβε την εκτέλεση και χρειάστηκε μία εντυπωσιακή επέμβαση του Άλισον για να αποτραπεί το 2-0.

Μετά το 25λεπτο, η κατοχή της μπάλας άλλαξε χέρια αλλά η Λίβερπουλ δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η Λίβερπουλ, πάντως, άρχισε σταδιακά να κερδίζει περισσότερες μονομαχίες και να ανακτά τη μπάλα συχνότερα ψηλά στο γήπεδο.

Το ανησυχητικό για τη Γιουνάιτεντ ήταν ότι όσο κυλούσε το πρώτο ημίχρονο αμυνόταν όλο και πιο βαθιά. Ωστόσο, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλά και γενικότερα οι «κόκκινοι διάβολοι» αμύνονταν με γενναιότητα.

Η Γιουνάιτεντ αμύνθηκε για τη ζωή της

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και η Γιουνάιτεντ να αμύνεται.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ αύξησε το δείκτη του σκορ. Στην κόντρα επίθεση ο Μαρσιάλ πάσαρε στο χώρο για τον Ράσφορντ και εκείνος με άψογο πλασέ έγραψε το 2-0.

Αυτό το γκολ σόκαρε τους «κόκκινους», οι οποίοι έχασαν εντελώς το μομέντουμ που είχαν αποκτήσει. Η αυτοπεποίθηση των «κόκκινων» είχε χαθεί πλήρως και αυτό φαινόταν στα κοντρόλ και στις πάσες τους. Αντιθέτως, οι παίκτες του Τεν Χαγκ αμύνονταν με αυτοθυσία και αγωνίζονταν με φτερά στα πόδια.

Aυτό φάνηκε στην εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μάρκους Ράσφορντ που «νίκησε» τρεις παίκτες προτού σουτάρει λίγο άουτ στο 75ο λεπτό.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 81ο λεπτό. Μετά από ένα κόρνερ και μία φάση διαρκείας ο Αιγύπτιος πήρε τη 2η μπάλα και με το κεφάλι μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς, με το σκορ να μένει το ίδιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ