ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Βλάχοβιτς: Το βίντεο που αποδεικνύει ότι «χαραμίζεται» στη Γιουβέντους (vid)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν άφαντος στη λευκή ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια αλλά η μεγαλύτερη ευθύνη πέφτει στον Μαξ Αλέγκρι.

Βλάχοβιτς: Το βίντεο που αποδεικνύει ότι «χαραμίζεται» στη Γιουβέντους (vid)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ολοκλήρωσε την ισόπαλη αναμέτρηση χωρίς τέρματα κόντρα στη Σαμπντόρια με μόλις 9 επαφές στο ματς. Ειδικότερα, στο πρώτο ημίχρονο μέτρησε μόλις 3 επαφές και έξι ακόμη μετά την ανάπαυλα. Ο 22χρονος δυσκολεύτηκε πολύ στο «Μαράσι» στην προσπάθεια του να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του.

Στις λίγες επαφές που είχε κατάφερε να γίνει επιδραστικός μοιράζοντας μία ασίστ στον Ραμπιό. Ωστόσο, το γκολ δεν κατακυρώθηκε, καθώς ο Σέρβος είχε αναδειχθεί προηγουμένως σε θέση οφσάιντ.




Για την ακρίβεια μετά από δύο αγωνιστικές, ο Βλάχοβιτς είναι ο παίκτης που έχει αναδειχθεί περισσότερο οφσάιντ στη φετινή Serie A. Ειδικότερα, η σημαία του βοηθού έχει σηκωθεί εξαιτίας του ήδη έξι φορές φέτος.

Ο Βλάχοβοτς σκόραρε δύο γκολ στην πρώτη αγωνιστική της Serie A κόντρα στο Σασουόλο. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Ντι Μαρία, του στέρησε έναν συμπαίκτη δημιουργικό, με αποτέλεσμα να είναι απελπιστικά μόνος κόντρα στη Σαμπντόρια.




Ο Βλάχοβιτς «χαραμίζει» το ταλέντο του στη Γιουβέντους.

Ο Σέρβος φορ είναι φανερό ότι αγωνίζεται σε μία ομάδα που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του. Μία ομάδα με τεράστιο έλλειμμα ποιότητας στη μεσαία γραμμή, με παίκτες που δεν μπορούν να κουβαλήσουν τη μπάλα και να την φέρου στο αντίπαλο μισό.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω κλιπ 40 δευτερολέπτων. Η Γιουβέντους προσπαθεί απελπισμένα να αναπτυχθεί από πίσω. Ωστόσο, αναλώνεται σε μία παράλληλη κυκλοφορία της μπάλας από την αμυντική τετράδα, καθώς οι μέσοι δεν απελευθερώνονται για να παραλάβουν τη μπάλα. Το συγκεκριμένο μοτίβο παιχνίδιου επαναλήφθηκε αμέτρητες φορές κόντρα στη Σαμπντόρια και ήταν ο λόγος που η Γιουβέντους ήταν τόσο ακίνδυνη στο ματς.

Η δυσαρέσκεια του Βλάχοβιτς σε μία φάση

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο πρώην φορ της Φιορεντίνα ήταν φανερά δυσαρεστημένος με τους συμπαίκτες του. Το service είναι πολύ φτωχό, με τη μπάλα να φτάνει πολύ σπάνια στην αντίπαλη περιοχή. Σε αυτό φυσικά, δεν ευθύνεται ο Σέρβος, ο οποίος είναι ένα κλασικό φορ που τρέφεται από τα γκολ μέσα στο κουτί.

Ενδεικτική είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία των «μπιανκονέρι» στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κουαδράδο εκδηλώνει την κόντρα επίθεση με πολύ χώρο μπροστά του. Ωστόσο, όταν φτάνει στην περιοχή, επιλέγει να τελειώσει τη φάση αντί να πασάρει στον αφύλαχτο Βλάχοβιτς που έχει κάνει την κίνηση για να απελευθερωθεί από τον αμυντικό του.

Συμπερασματικά, είναι φανερό ότι σε αυτήν την αμυντικογενώς στημένη ομάδα του Αλέγκρι, ο Βλάχοβιτς θα δει τα στατιστικά του να πέφτουν, κάτι που δε θα κάνει καλό στην καριέρα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ: 801539091

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 158754938000

Έδρα: Κρέμου, 137. Καλλιθέα