ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Champions League: Τρελή πρόκριση για Μακάμπι, παλικάρια οι Τσέχοι, άνετα η Μπενφίκα (vids)

Έπειτα από δώδεκα χρόνια η Μακάμπι Χάιφα παίρνει πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ματσάρα και στην Τσεχία, κανένα θέμα για Μπενφίκα.

Champions League: Τρελή πρόκριση για Μακάμπι, παλικάρια οι Τσέχοι, άνετα η Μπενφίκα (vids)

Η επιβλητική εικόνα της Μακάμπι Χάιφα μόνο τυχαία δεν ήταν στα φετινά προκριματικά του Champions League. Οι πρωταθλητές Ισραήλ έδειξαν τα… δόντια τους από τη μεγαλειώδη πρόκριση επί του Ολυμπιακού τον Ιούλιο (0-4). Εν συνεχεία απέκλεισαν τον Απόλλωνα Λεμεσού (σ.σ. που παίζει με τους Πειραιώτες την Πέμπτη για εισιτήριο στο Europa League), ενώ σήμερα υπέταξαν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Μέσα στο Βελιγράδι, η Μακάμπι ήταν αποτελεσματική εκεί που έπρεπε. Τυχερή θα έλεγε κανείς με τα γκολ που πέτυχε. Έτσι, μετά τη σεζόν 2009-10, παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για τρίτη φορά στην ιστορία της θα παίξει εκεί, με την πρώτη φορά να ήταν τη σεζόν 2002-03, όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό.

Ωραία παιχνίδια ήταν και τα άλλα δυο της βραδιάς. Η Βικτόρια Πλζεν μετά από τέσσερα χρόνια ξαναπαίρνει πρόκριση στα «αστέρια». Νίκη-ανατροπή επί της Καραμπάγκ με 2-1. Ενώ στο «Ντα Λουζ», η Μπενφίκα μετέτρεψε σε θρίαμβο την πρόκρισή της επί της Ντιναμό Κιέβου (3-0).

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα 2-2 (4-5 συνολικό σκορ)

Οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας έχασαν μια μοναδική. πρόκριση. Δεν θα πιστέψουν πώς έχασαν το εισιτήριο των ομίλων. Ο Πέσιτς στο 27′ και ο Ίβανιτς στο 43ο λεπτό έκαναν το 2-0 και ανέτρεψαν προς στιγμήν το 3-2 του πρώτου ματς στο Ισραήλ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγιναν τρελά πράγματα, όμως. Η Μακάμπι κέρδισε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Μπόριαν. Ωστόσο, λίγες στιγμές μετά από ήρωας έγινε μοιραίος. Ο Σούντγκρεν δοκίμασε μακρινό σουτ, το οποίο αιφνιδίασε και εν τέλει νίκησε τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα. Στο 89′ γράφτηκε ο επίλογος της αναμέτρησης, με τον Πάβκοβ να απλώνει άγαρμπα το πόδι του και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και την ίδια στο Europa League.










Βικτόρια Πλζεν – Καραμπάγκ 2-1 (2-1 συνολικό σκορ)

Μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν, οι δυο ομάδες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Τους οποίους έπρεπε να κλείσουν σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι με ένα φανταστικό γκολ του Όζοβιτς στο 38′ άνοιξαν το σκορ. Όμως, ο Κόπιτς στο 58′ και ο Κλάιμεντ στο 73′, ολοκλήρωσαν την ανατροπή για τους Τσέχους.




Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου 3-0 (5-0 συνολικό σκορ)

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Μπενφίκα επικράτησε της Ντιναμό Κιέβου με 3-0 στη Λισαβόνα. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Με τον Οταμέντι να το ανοίγει στο 27ο λεπτό με κεφαλιά στην κλειστή γωνία. Στο 40′ ο Ράφα Σίλβα διπλασίασε τα τέρματα της πορτογαλικής ομάδας, ενώ δυο λεπτά μετά ο Νέρες με καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση έκανε το τελικό 3-0.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ