ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Ο Νασρί έλυσε το μεγάλο… πρόβλημα του Κριστιάνο!

Τη δική του πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ, Σαμίρ Νασρί, όσον αφορά το μέλλον του.

Ο Νασρί έλυσε το μεγάλο… πρόβλημα του Κριστιάνο!

Τελικά τι θα γίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Θα μείνει; Θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Κανείς δεν μπορεί να… δει το μέλλον του Πορτογάλου φορ.

Εκείνος εδώ και καιρό προσπαθεί να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». Από την άλλη ο Έρικ Τεν Χαγκ επιμένει ότι τον υπολογίζει και με το παραπάνω στα σχέδιά του. Ωστόσο, στο πρόσφατο εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ ο έμπειρος στράικερ δεν ήταν βασικός.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Κριστιάνο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 85′, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά η παρουσία του ήταν σχεδόν αναιμική. Παρόλα αυτά ο Σαμίρ Νασρί με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό γαλλικό κανάλι «Canal+» έδωσε τη δική του λύση στο πρόβλημα του έμπειρου επιθετικού.

«Έχω τη λύση στο πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα του πρότεινα να διακόψει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μείνει ελεύθερος. Τότε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ που βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Champions League. Ένα δίδυμο στην επίθεση της Μαρσέιγ με τον Κριστιάνο και τον Αλέξις Σάντσες θα ήταν πολύ καλό», τα λόγια του. Δεν αντέχει για πολύ ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Δεν αντέχει για πολύ ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Το γυαλί φαίνεται πως έχει… ραγίσει για τα καλά μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλα ξεκίνησαν από την ώρα και τη στιγμή που η ομάδα έμεινε εκτός ομίλων Champions League. Ο Πορτογάλος φορ ήθελε και θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ωστόσο, ο Ζόρζε Μέντες όσο και αν προσπάθησε για να βρει άλλη ομάδα στον πελάτη του δεν τα κατάφερε. Ο έμπειρος στράικερ στα λεπτά που έχει αγωνιστεί με τους «κόκκινους διαβόλους» όχι απλά δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ. Αλλά δείχνει να μην περνάει καλά. Και αυτό φαίνεται στις εκφράσεις του.

Άλλωστε ποτέ ξανά στην καριέρα του δεν έχει τύχει να μένει στον πάγκο σε όποια ομάδα και αν βρίσκεται. Ή σε όποια κατάσταση και αν ήταν. Μένει να δούμε για πόσο καιρό θα αντέξει σε αυτήν την κατάσταση και αυτό το περιβάλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ