ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Ρέιντζερς συνεχίζει ακριβώς από εκεί που έμεινε πέρσι!

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία σε ομίλους Champions League, η Ρέιντζερς επέστρεψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ρέιντζερς συνεχίζει ακριβώς από εκεί που έμεινε πέρσι!

Αρκετά χρόνια έχουμε να δούμε μια ισχυρή ομάδα από τη Σκωτία, η οποία να μπορεί να σταθεί σε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές επίπεδο στην Ευρώπη. Η Σέλτικ για πολλά χρόνια αποτύγχανε τη μια σεζόν μετά την άλλη, έχοντας επαναπαυθεί από την απουσία της Ρέιντζερς στη μεγάλη κατηγορία. Οι «διαμαρτυρόμενοι» όμως επέστρεψαν δριμύτεροι και έχουν και ευρωπαϊκές βλέψεις.

Καμία απουσία δεν την πτόησε

Περίπου τρεις μήνες πριν οι φίλαθλοι της Ρέινζτερς ζούσαν το όνειρο τους. Το καμάρι τους, έκανε τη μια έκπληξη μετά την άλλη στο Europa League, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Αφού πρώτα πήραν τα… σκαλπ των Ντόρτμουντ και Λειψία (μαζί εμ αυτά του Ερυθρού Αστέρα και της Μπράγκα), ακόμα μια γερμανική ομάδα τους περίμενε πριν το τρόπαιο. Μπορεί η Άιντραχτ να ήταν αυτή που χάρηκε τελικά νικώντας στα πέναλτι, όμως το σημαντικό ήταν πως οι «γκερς» ήταν και πάλι μια υπολογίσιμη δύναμη.

Το φετινό καλοκαίρι για πολλούς φαινόταν ως αυτό που το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα άλλαζε. Με έναν ευρωπαϊκό τελικό πλέον στις πλάτες τους, πολλοί παίκτες θα μπορούσαν να ζητήσουν μεταγραφή για κάπου αλλού. Όπως και έγινε, όχι όμως στον βαθμό που θα περίμενε κάποιος. Δύο από τα βασικότατα στελέχη της ομάδας, Κάλβιν Μπασέι και Τζο Αρίμπο, αποχώρησαν για νέες περιπέτειες. Ο πρώτος στον Άγιαξ και ο δεύτερος στα μεγάλα σαλόνια της Premier League και τη Σαουθάμπτον.

Δύο από τους κρισιμότερους παίκτες σε άμυνα και κέντρο για τη Ρέιντζερς, η οποία πλέον έπρεπε να βρει νέα, ικανά πρόσωπα και άμεσα! Και για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, φάνηκε η οργάνωση που υπάρχει στον σύλλογο σε όλους τους τομείς. Ο υπερταλαντούχος Μαλίκ Τίλμαν έφθασε στη Γλασκώβη από τη Μπάγερν ως δανεικός, ενώ ο 21χρονος Ριντβάν Γιλμάζ αποκτήθηκε για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Δύο παίκτες ταλαντούχοι μεν, αλλά χωρίς εμπειρία.

Στην Ευρώπη η Ρέιντζερς του Φαν Μπρόνκχορστ είναι αλλιώς!

Ποιός είναι αυτός (πέρα από τους φιλάθλους) που δεν χαίρεται να βλέπει τους παίκτες του να φεύγουν; Ο προπονητής φυσικά. Η αλήθεια είναι πως μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ, ο Τζίο Φαν Μπρόνκχορστ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Αναλαμβάνοντας τον Νοέμβριο, ο Ολλανδός δεν είχε την ευχέρεια κινήσεων στο ρόστερ του. Έπρεπε να πορευθεί με το υλικό που παρέλαβε από τον προκάτοχο του.

Παρά τους δανεισμούς των Ντιαλό και Ράμσεϊ τον Ιανουάριο, ο Φαν Μπρόνκχορστ χρησιμοποίησε κυρίως τους παίκτες που υπήρχαν στην ομάδα από το καλοκαίρι. Ωστόσο, με μερικές μικροαλλαγές στην ενδεκάδα, έβγαλε μια… φρεσκάδα από κάποιους. Ο Λούντστραμ έγινε βασικό πιόνι στα χέρια του, ενώ ο Καμαρά σε νέο ρόλο πλέον, απέδιδε καλύτερα. Με τις περσινές βάσεις και με αυτές τις αλλαγές, η Ρέιντζερς δεν είχε κάτι να φοβάται στη φετινή σεζόν. Περνώντας δίκαια από το εμπόδιο της ίσως ποιοτικότερης Αϊντχόφεν στα πλέι οφ, η συμμετοχή στους ομίλους εξασφαλίστηκε.

Λίγες ώρες πριν γίνει η κλήρωση του Champions League, πιστεύω πως οι Σκωτσέζοι είναι η ομάδα από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας που κανένας δεν θέλει για αντίπαλο. Ποιοτικοί και κυρίως δεμένοι ως σύνολο, οι κυπελλούχοι Σκωτίας θα είναι μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσα κάθε αντίπαλο. Και ποιος ξέρει, ίσως υπάρξει και κάποια έκπληξη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ