Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά μην… κλάψει ο Άγιαξ: Οι Ολλανδοί βρήκαν ήδη τον «επόμενο» Άντονι!
Άγιαξ

Σιγά μην… κλάψει ο Άγιαξ: Οι Ολλανδοί βρήκαν ήδη τον «επόμενο» Άντονι!

Ο Άγιαξ λίγες ώρες αφότου πούλησε... χρυσό τον Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Λούκας Οκάμπος.

30.08.2022 | 20:15

Ο Άγιαξ ξεχωρίζει από πολλές ομάδες για τους ανάλογους λόγους. Οι Ολλανδοί μοσχοπούλησαν τον Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 100 εκατομμύρια ευρώ. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Αλλά πρέπει να βρεθεί άμεσα κάποιος για να αναπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική… τρύπα που άφησε πίσω του ο ταλαντούχος εξτρέμ.

Ένας Βραζιλιάνος έφυγε. Αλλά ένας Αργεντινός έρχεται για τον «Αίαντα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι άνθρωποι του συλλόγου τα έχουν βρει σε όλα με τη Σεβίλλη. Έτσι, ο Λούκας Οκάμπος θα αφήσει τον ήλιο και τη ζέστη της Σεβίλλης και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για το παγωμένο και βροχερό Άμστερνταμ.

Ο έμπειρος στράικερ θα περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία του Άγιαξ, όπου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Η ολλανδική ομάδα σκεφτόταν να «χτυπήσει» τον Χακίμ Ζιγιέκ. Ο Μαροκινός μέσος ξέρει άτομα και καταστάσεις, όπως και τον ξέρουν από την καλή και την ανάποδη. Αλλά ο παχυλός μισθός του, που έφτανε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, χάλασαν άμεσα το deal.

Συν τοις άλλοις στον Άγιαξ θεωρούν ότι ότι μπορεί ο Οκάμπος να πουληθεί στο μέλλον αν και εφόσον πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις μαζί του.

Δεν χτυπάει μόνο στην… επίθεση ο Άγιαξ!

Ο Άγιαξ ήδη μετράει τέσσερις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το καλό δεν μπορεί να γίνει καλύτερο. Ειδικά κάτω από τα δοκάρια οι Ολλανδοί έχουν αποδυναμωθεί αρκετά.

Έτσι, σκοπεύουν να τα… σκάσουν και μάλιστα χοντρά στην Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Μία κίνηση τόσο με παρόν όσο και με μέλλον για τον Έλληνα κίπερ.

Μάλιστα, αν ο Βλαχοδήμος κάνει τόσο καλές -ή και καλύτερες- εμφανίσεις με τον «Αίαντα» δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να φιγουράρει κάτω από τα δοκάρια κάποιας πολύ μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version