ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Σ-εξι πολίτες με μοντέλο τον Χάαλαντ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι έστησε πάρτι στο «Έτιχαντ» επικρατώντας με 6-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Σ-εξι πολίτες με μοντέλο τον Χάαλαντ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το 4ο παιχνίδι σε 5 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ειδικότερα, επικράτησε με 6-0 κυριαρχώντας επί μίας ανήμπορης να αντιδράσει, Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι «πολίτες» δεν άφησαν στιγμή να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους και με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ (3 γκολ) και τον Χούλιαν Άλβαρεζ (2 γκολ) με 6-0. Έτσι, οι «πολίτες» έφτασαν τους 13 βαθμούς και βρίσκονται πίσω μόνο από την Άρσεναλ. Από την πλευρά της, η Νότιγχαμ συμβιβάστηκε με το ρόλο του κομπάρσου, μένοντας στους 4 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Μάντσεστερ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Η Νότιγχαμ Φόρεστ την περίμενε στο αμυντικό της μισό και οι «πολίτες» την τιμώρησαν μόλις στο 12ο λεπτό. Μετά από μία κάθετη πάσα του Φόντεν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πετάχτηκε και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Οι «πολίτες» ασκούσαν ασφυκτικό πρέσινγκ και κάπως έτσι προήλθε το 2ο γκολ. Ο Ντιν Χέντερσον υπό πίεση απομάκρυνε τη μπάλα σε αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι εκδήλωσαν την επίθεση σε χρόνο ρεκόρ και ο Χάαλαντ είχε εύκολο έργο για το 2-0 προ κενής εστάς.

Μετά το 2-0, οι νεοφώτιστοι «ξεμύτησαν για πρώτη φορά και απείλησαν μετά από μία σέντρα στο 2ο δοκάρι και μία κεφαλιά του ανενόχλητου Λόντι.

Ωστόσο, ο σίφουνας Χάαλαντ πήρε παραμάζωμα τη Φόρεστ. Ο Νορβηγός ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 38ο λεπτό με κεφαλιά σχεδόν μισό μέτρο από την τελική γραμμή. To ημίχρονο έκλεισε με 77% υπέρω των γηπεδούχων και μόλις 1 τελική των φιλοξενούμενων.

Παράσταση για ένα ρόλο

Οι «πολίτες» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στην επανάληψη. Έτσι, ξεκίνησαν με νέο γκολ. Αυτή τη φορά με έναν κεραυνό του Κανσέλο έξω από την περιοχή μπροστά σε μία φορτωμένη από παίκτες περιοχή.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε κέφια και συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα. Τη σκυτάλη πήρε στο 64ο λεπτό ο Χούλιαν Άλβαρεζ. Μετά από ασίστ του Μαχρέζ πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Χέντερσον για το 5-0.

Η Σίτι συνέχισε να βγάζει ευκαιρίες αλλά αστόχησε με τον Μαχρέζ στο 72ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Πεπ διαχειριζόταν το ματς ανταλάζοντας πάσες σε μικρή απόσταση.

Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο Χούλιαν Άλβαρεζ στο 88ο λεπτό, διατηρώντας τη ψυχραιμία του μετά από μία κόντρα επίθεση για το τελικό 6-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ