ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Πρεμιέρα η Εθνική

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Πρεμιέρα η Εθνική

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Eurobasket.

Κροατία – Ελλάδα (18:00): Έπειτα από το ορεκτικό της πρώτης ημέρας, το Ευρωμπάσκετ 2022 αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες, καθώς η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου που διεξάγεται στο Μιλάνο. Το πρόγραμμα του Ευρωμπάσκετ τα έφερε έτσι και το πιο δύσκολο παιχνίδι στην πρώτη φάση είναι πρώτο χρονικά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, οπότε το στοίχημα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Κροατία – Ελλάδα (18:00): Η Κροατία όπως πάντα έχει αρκετό ταλέντο στις τάξεις της, με παίκτες όπως Χεζόνια, Σάριτς, Μπογκντάνοβιτς και Σμιθ. Όμως κάθε φορά κάτι γίνεται και αποτυγχάνει τα τελευταία χρόνια, έχοντας μείνει πρόωρα εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Σε όμιλο με Ελλάδα, Ιταλία, Εσθονία, Μεγάλη Βρετανία και Ουκρανία δεν γίνεται να αποτύχει, ανεξάρτητα με το τι θα πετύχει απέναντι στην Ελλάδα του Αντετοκούνμπο. Οι συνθήκες πάντως απόψε την ευνοούν για να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική.

Αναλυτικά Αφιερώματα και Ειδικά Στοιχήματα Ευρωμπάσκετ 2022

Ο Δημήτρης Ιτούδης δύσκολα θα χρησιμοποιήσει τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Σλούκα οι οποίοι θα είναι στην δωδεκάδα, αλλά θα προφυλαχθούν. Για λίγα λεπτά θα παίξει ο Παπαγιάννης ο οποίος έχασε όλη την προετοιμασία, ενώ από τρεις-τέσσερις «γεμάτες» προπονήσεις προέρχεται ο Παπαπέτρου. Αυτό σημαίνει πως το rotation θα είναι μικρό και οι λύσεις μας στην θέση του σέντερ είναι περιορισμένες. Ασφαλώς και παραμένουμε φαβορί παρά τα προβλήματα για την νίκη.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Όμως δύσκολα ακόμα και αν αυτή επιτευχθεί θα είναι με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους +8,5 πόντους, που πληρώνει 1.80 (Pamestoixima). Από ειδικά στοιχήματα παικτών, ξεχωρίζω το over 12,5 στους πόντους του Μάριο Χεζόνια σε απόδοση 1.83 και για στήριγμα το over 2,5 ασίστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο 1.60 (Pamestoixima).

Ευρωμπάσκετ 2022: Νικητές Ομίλων

Σερβία – Ολλανδία (22:00): Η Σερβία, ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, ξεκινάει την παρουσία της στο Ευρωμπάσκετ 2022 απέναντι στην Ολλανδία, σε ένα ματς που το φαβορί είναι ξεκάθαρο και εννοείται πως είναι η ομάδα του κόουτς Πέσιτς.

Η ποιότητά της είναι δεδομένη, την ώρα που από την άλλη η Ολλανδία δεν θα μπορέσει σε καμία περίπτωση να κοντράρει τους Σέρβους, οι οποίοι μπορεί να έχουν απουσίες, όμως κλάσεις ανώτεροι από τους «Οράνιε». Μια απλή ματιά στο ρόστερ θα σας πείσει. Πώς να συγκριθεί κανείς με τους Γιόκιτς, Νέντοβιτς, Μίτσιτς, Λούτσιτς κ.ο.κ.;

Παράλληλα η Σερβία δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση, όπως φάνηκε από τις νίκες κόντρα σε Ελλάδα και Τουρκία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, με τον Γιόκιτς να έχει κουβαλήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που αναμένουμε να δούμε και στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Ευρωμπάσκετ 2022: MVP αποδόσεις

Πάμε στοίχημα λοιπόν και ξεκινάμε με τον νικητή, τον οποίο θα συνδυάσουμε με το σύνολο των πόντων που θα μπουν στην αναμέτρηση. Η Σερβία λοιπόν είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει με το δεξί, ενώ από την άλλη, αναμένουμε να σκοράρει και πολύ, θέλοντας να στείλει μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Ο συνδυασμός της νίκης της Σερβίας, μαζί με το over 160,5 πόντους δίνει το εξαιρετικό 1.82 στο Pamestoixima, οπότε θα ξεκινήσουμε και εμείς με αυτή την επιλογή.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Σερβία – Ολλανδία (22:00): Δεν θα μείνουμε πάντως στο τελικό σκορ, καθώς και το ημίχρονο έχει ενδιαφέρον. Οι Σέρβοι, όπως είπαμε (και ξαναείπαμε και ξαναείπαμε) παραπάνω, είναι καλύτεροι. Μένει μόνο να το αποδείξουν και στο παρκέ. Προσωπικά πιστεύω πως θα το κάνουν από το ξεκίνημα του αγώνα και θα ανοίξουν από νωρίς τη διαφορά. Το χάντικαπ του -10,5 στο πρώτο ημίχρονο (1.82 στο Pamestoixima) αξίζει τα λεφτά του, οπότε σε αυτό θα σταθούμε για να κλείσουμε το κείμενό μας.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ