ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στέλεχος του Άγιαξ αποκάλυψε πώς ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή του Άντονι!

Η μεταγραφή του Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόστισε 100 εκατομμύρια ευρώ και είναι το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του Άγιαξ.

Στέλεχος του Άγιαξ αποκάλυψε πώς ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή του Άντονι!

Έχει γίνει μεγάλη και αρκετή κουβέντα τις τελευταίες ημέρες για το πώς ο Άγιαξ κατάφερε να πουλήσει τόσο ακριβά τον Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε μία πολύ καλή περσινή σεζόν με τη φανέλα του «Αίαντα». Τόσο εντός, όσο και εκτός Ολλανδίας. Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο τα νούμερά του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν… τρελά ή δικαιολογούν  τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν για χάρη του οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Εντβίν Φαν Ντερ Σααρ, μίλησε σε ολλανδικά μέσα για το πώς ο Άγιαξ κατάφερε να… κλέψει την αγγλική ομάδα και να πετύχει τη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας του!

«Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή του Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού. Αυτό συνέβη γιατί από την αρχή δεν ήμασταν διατεθειμένοι να πουλήσουμε τον Άντονι. Ήταν στα σχέδιά μας και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά.

Γι’ αυτό τον λόγο και ήμασταν αρνητικοί στις πρώτες προτάσεις που λάβαμε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, αλλάξαμε γνώμη όχι γιατί η συμπεριφορά του δεν ήταν η δέουσα. Άλλωστε δεν επικροτούμε τέτοιες στάσεις. Αλλά γιατί η Γιουνάιτεντ μας έκανε μία τόσο μεγάλη και τόσο καλή οικονομική πρόταση. Και κάπως έτσι αλλάξαμε γνώμη.

Το ποδόσφαιρο είναι εκείνο που πρέπει να έρχεται πρώτο στο μυαλό μας. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο. Ότι διοικούμε μία εταιρεία παράλληλα. Και μπορώ να κατανοήσω γιατί ο προπονητής μας ήθελε και θέλει παίκτες- εργαλεία, ώστε να αποσπά όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», τα λόγια του. Ο Άντονι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Γιουνάιτεντ!

Ο Άντονι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Γιουνάιτεντ!

Οι φίλοι και οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένουν πολλά από τον Άντονι. Η πίστωση χρόνου προφανώς και υπάρχει. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα μπει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο πετσί του ρόλου τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για όλους στη συνέχεια.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για το εντός έδρας ματς με την Άρσεναλ. Ο Άντονι έκανε την Παρασκευή (2/9) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και όλα δείχνουν πως θα είναι βασικός στο ματς με τους Λονδρέζους στο «Ολντ Τράφορντ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ