ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

UEFA: Το FFP τιμωρεί Γιούβε και Μίλαν – Την γλίτωσαν Μπάρτσα και Σίτι

Η UEFA ανακοίνωσε πρόστιμα Financial Fair Play για οκτώ συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Μίλαν, Ίντερ , Γιουβέντους , Ρόμα και Παρί.

UEFA: Το FFP τιμωρεί Γιούβε και Μίλαν – Την γλίτωσαν Μπάρτσα και Σίτι

Ωστόσο Νάπολι, Λάτσιο, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι γλιτώνουν την τιμωρία λόγω «εξαιρετικών συνθηκών σε σχέση με την COVID».

Η UEFA επιβεβαίωσε με δήλωσή της ότι οκτώ σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε οικονομικές συνεισφορές ύψους 172 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες θα παρακρατηθούν από τυχόν έσοδα που αποκτούν αυτοί οι σύλλογοι από τη συμμετοχή τους σε διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Ωστόσο, μόνο 26 εκατ. ευρώ από αυτό το ποσό πρόκειται να καταβληθεί πλήρως, ενώ το υπόλοιπο είναι προϋπόθεση βάσει της συμμόρφωσης με τους στόχους που αναφέρονται στις μεμονωμένες συμφωνίες διακανονισμού τους.

Αυτό σημαίνει ότι η Μίλαν κλήθηκε να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 15 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους θα πληρώσει 3,5 εκατ. από τα συνολικά 23 εκατ. ευρώ, η Ίντερ 4 εκατ. από το σύνολο των 26 εκατ. ευρώ και η Ρόμα πρέπει να πληρώσει τα 5 εκατ. από 35 εκατ. συνολικά πρόστιμο.

Η Παρί πληρώνει το μεγαλύτερο πρόστιμο

Το μεγαλύτερο πρόστιμο πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πρέπει να πληρώσει 10 εκατ. ευρώ τώρα, με 65 εκατ. ευρώ να καλύπτονται από τη συμφωνία διακανονισμού.

Οι άλλοι σύλλογοι που τιμωρήθηκαν είναι η AS Monaco (0,3 εκατ. ευρώ από 2 εκατ. ευρώ), η Ολιμπίκ Μαρσέιγ (0,3 εκατ. ευρώ από τα 2 εκατ. ευρώ) και η Μπεσίκτας (0,6 εκατ. ευρώ από τα 4 εκατ. ευρώ).

Η Γιουβέντους και η Μίλαν έχουν συμφωνία διευθέτησης τριών ετών. Στα τέσσερα χρόνια είναι η αντίστοιχη συμφωνία για Ίντερ και Ρόμα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Νερατζούρι και οι Τζιαλορόσι θα έχουν περιορισμένο ρόστερ στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, με 23 παίκτες αντί για 25.

Η Νάπολι, η Λάτσιο, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Λέστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ έχουν απέφυγαν τις κυρώσεις λόγω «εξαιρετικών συνθηκών για την COVID και λαμβάνοντας υπόψη τα ιστορικά οικονομικά αποτελέσματα». Ωστόσο, από αυτή τη σεζόν θα «παρακολουθούνται στενά».

Οι υπόλοιποες ομάδες που απέτυχαν να ακολουθήσουν τους κανόνες αλλά απολύθηκαν λόγω των έκτακτων μέτρων για την COVID-19, περιλαμβάνουν τις Borussia Dortmund, FC Basel, Union Berlin, Fenerbahce, Feyenoord, Olympique Lyonnais, Glasgow Rangers, Real Betis, Royal Antwerp. , Σεβίλλη, Τραμπζονσπόρ και VfL Wolfsburg.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ