ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ύμνοι» Μπόρζες για Ιωαννίδη: «Παράδειγμα για τους συμπαίκτες του»
Το ακραίο ποσό που κοστολογεί η Νότιγχαμ τον Έλιοτ Άντερσον
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

O Σίρερ μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας για το ακυρωθέν γκολ της Γουέστ Χαμ (vid)

Ο παλαίμαχος της Νιουκάστλ, Άλαν Σίρερ, ήταν έξαλλος με την απόφαση να ακυρωθεί το γκολ της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Τσέλσι.

O Σίρερ μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας για το ακυρωθέν γκολ της Γουέστ Χαμ (vid)

Η Γουέστ Χαμ ήταν πολύ άτυχη που έφυγε χωρίς ούτε το βαθμό της ισοπαλίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ομάδα του Νταβίντ Μόγιες προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μικαίλ Αντόνιο. Ωστόσο, δύο τέρματα από τον Μπέν Τσίλγουελ και τον Κάι Χάβερτζ χάρισαν τη νίκη στους «μπλε».

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, τα «σφυριά» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μάξγουελ Κορνέτ μετά από ένα λάθος του Έντουαρντ Μεντί. Μετά από επέμβαση του VAR, όμως, το γκολ δε μέτρησε για φάουλ του Τζάρεντ Μπόουεν στον γκολκίπερ των «μπλε».

Στην πραγματικότητα, είναι μία αμφιλεγόμενη απόφαση. Τόσο αμφιλεγόμενη που ο παλαίμαχος της Νιουκάστλ, Άλαν Σίρερ, αφιέρωσε σημαντικό χρόνο για να αναλύσει στην εκπομπή του BBC, Match of the Day.

Ο θρύλος της Νιουκάστλ, θεωρεί ότι το γκολ έπρεπε να κατακυρωθεί και συνόψισε τα συναισθήματα των ποδοσφαιρόφιλων με τα λόγια του.

Βίντεο: Ο Σίρερ ήταν έξαλλος με την απόφαση του VAR στο Γουέστ Χαμ – Τσέλσι:

«Ελάχιστη παρέμβαση, μέγιστο όφελος»

Ο Άλαν Σίρερ τόνισε ότι ο Μπόουεν δεν έκανε σε καμία περίπτωση φάουλ. Πρόσθεσε ότι ο Μεντί προσπάθησε να καλύψει το λάθος του και ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης έπρεπε να εμείνει στην απόφασή του.

«Ελάχιστη παρέμβαση, μέγιστο όφελος, ήταν αυτό που μας είπαν όταν εισήχθη το VAR», είπε ο Σίρερ με πάθος.

«Είναι μία από τις πιο άσχημες αποφάσεις που θα δείτε ποτέ .

«Θα πρέπει να πούμε στους υπεύθυνους του VAR να μείνουν έξω από αυτό. Αυτό δεν ήταν ποτέ, ποτέ φάουλ. Και δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι θα συμφωνήσει με τον VAR Jared Gillett και τον διαιτητή Andy Madley. Ο τερματοφύλακας [Μέντι] σωριάζεται γιατί συνειδητοποιεί ότι τα έκανε μαντάρα. Ο [Τζάροντ] Ο Μπόουεν απλώς περνάει από πάνω του, δεν παρεμβαίνει στο παιχνίδι.

«Είδαμε τον Μάικλ Όλιβερ να μην αλλάζει την απόφασή του όταν πήγε στο μόνιτορ [για να εξετάσει ένα περιστατικό πέναλτι στη νίκη της Μπόρνμουθ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ]. Γιατί δεν εμμένει [ο Madley] στην απόφασή του; Είναι μια πέρα ​​από τρομερή, επαίσχυντη απόφαση» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, χαρακτήρισε «σκανδαλώδη» την απόφαση. Την έντονη διαφωνία του για τη συγκεκριμένη φάση εξέφρασε και ο παλαίμαχος της Λίβερπουλ, Μάικλ Όουεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ