ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Ασταμάτητη η Ελλάδα

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Eurobasket.

Ασταμάτητη η Ελλάδα

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Eurobasket.

Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα (18:00): Ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών και ανέτοιμων παικτών που την ταλανίζουν, η Εθνική μας ομάδα έκανε το 2/2 απέναντι σε Κροατία και Ιταλία. Παρόλο που το πρόγραμμα του Ευρωμπάσκετ ήταν δύσκολο στην αρχή, βγήκε
αλώβητη και αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, έχει την ευκαιρία να τελειώσει με το απόλυτο νικών την πορεία της στον 3ο όμιλο, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην νοκ άουτ φάση των «16».

Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα (18:00): Στο στοίχημα απέναντι σε μία εκ των πιο αδύναμων ομάδων του ομίλου που έχει ηττηθεί εύκολα από Κροατία και Ουκρανία, η Ελλάδα είναι το απόλυτο φαβορί, με το χάντικαπ να είναι φυσιολογικά σε υψηλά επίπεδα. Ο Δημήτρης Ιτούδης σίγουρα σέβεται κάθε αντίπαλο, όμως γνωρίζει πως με την… φόρα που έχει η ομάδα και την διαφορά ποιότητας που υπάρχει δεν γίνεται να απειληθούμε από τους Βρετανούς.

Αναλυτικά Αφιερώματα και Ειδικά Στοιχήματα Ευρωμπάσκετ 2022

Γι’ αυτό και θα χρησιμοποιήσει το σημερινό παιχνίδι, όπως και αυτό με τους Εσθονούς και τους Ουκρανούς για να μοιράσει περισσότερο τον χρόνο και κυρίως να εντάξει τους τραυματίες Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι της ομάδας. Αλλά και για να
βρουν καλύτερο ρυθμό οι Παπαπέτρου και Σλούκας που είναι εμφανώς ανέτοιμοι. Έτσι λοιπόν θα ποντάρω με βάση την λογική στους πόντους που θα πετύχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Που παρά το κοντό rotation του, είναι καλά επιθετικά με μέσο όρο 87 πόντων, απέναντι σε δύο πολύ καλύτερες ομάδες από την Μεγάλη Βρετανία.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Βρίσκουμε λύσεις στο σκοράρισμα με πολλούς τρόπους, ο Ντόρσι μέχρι στιγμής κάνει ένα εκπληκτικό Ευρωμπάσκετ 2022 και απέναντι σε μία άμυνα που έχει ήδη παθητικό μέσο όρο τους 88 πόντους μπορούμε να προσεγγίσουμε μεγάλα νούμερα. Μιλάμε για μία από τις
χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης οπότε το όριο των δικών μας πόντων είναι μία πολύ καλή επιλογή για ποντάρισμα. Πάμε στοίχημα με over 91,5 στους πόντους που θα πετύχει η Ελλάδα, στην πολύ καλή τιμή 2.00 (Pamestoixima).

Ευρωμπάσκετ 2022: Νικητές Ομίλων

Ουκρανία – Ιταλία (22:00): Συνέχεια στη… δράση στον τρίτο όμιλο μετά το ρεπό της Κυριακής. Ένα από τα ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ιταλία. Η ομάδα του Μπαγκάτσκις μαζί με την Ελλάδα είναι οι μοναδικές αήττητες του γκρουπ με ρεκόρ 2-0. Από την άλλη, η οικοδέσποινα μέτρησε την πρώτη της απώλεια από το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη. Οι Ουκρανοί μπήκαν «φουριόζοι» στο Ευρωμπάσκετ 2022, καθώς συνέτριψαν 90-61 τη Μεγάλη Βρετανία. Όμως, στο επόμενο ματς δεν απέδωσαν το ίδιο. Απέναντι στην Εσθονία τα βρήκαν πολύ σκούρα. Αλλά, στα τελευταία δευτερόλεπτα οι παίκτες του Μπαγκάτσκις έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έτσι έφτασαν στη νίκη με το οριακό 74-73.

Ευρωμπάσκετ 2022: MVP αποδόσεις

Ουκρανία – Ιταλία (22:00): Από την άλλη και η Ιταλία ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση. Στη δική της πρεμιέρα αντιμετώπισε την Εσθονία, την οποία διέλυσε με σκορ 83-62. Ωστόσο, στο δεύτερο ματς με την Ελλάδα δεν συνέχισε το ίδιο. Η «επίσημη αγαπημένη» κυριάρχησε από την αρχή του ματς. Η «σκουάντρα ατζούρα» προσπάθησε να επιστρέψει, πλησίασε, αλλά στο τέλος η Εθνική ομάδα νίκησε 85-81. Στη… ζυγαριά ανάμεσά τους η Ιταλία έχει φυσικά τον πρώτο λόγο. Περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και αναμφίβολα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η έδρα. Από ‘κει και πέρα, όμως, καμία από τις δύο δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπότε είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα δυνατό ματς.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Στο μεταξύ, οι δύο αντίπαλοι έχουν παρόμοιες επιθέσεις με 82 πόντους ενεργητικό. Περιμένουμε να γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, λόγω του κινήτρου και των δύο. Πάμε στοίχημα με over 159,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ