Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το νέο intro του Τσάμπιονς Λιγκ θες να το βλέπεις ξανά και ξανά (vid)
Champions League

Το νέο intro του Τσάμπιονς Λιγκ θες να το βλέπεις ξανά και ξανά (vid)

Το νέο intro του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της νέας σεζόν σε καθηλώνει στην τηλεόρασή σου πριν καν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις.

05.09.2022 | 23:30

Υπομονή τέλος. Μία ακόμη σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει σε λίγες ώρες. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (6/9). Το πιο «γκουρμέ πιάτο» του ποδοσφαίρου σερβίρεται με τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη να κονταροχτυπιούνται στη φάση των ομίλων.

Ανέκαθεν το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν συνδεδεμένο με τον ύμνο του. Αυτός ο θρυλικός ύμνος που ηχεί σαν μελωδία στα αυτιά παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του νέου intro για τη σεζόν 2022/2023 το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που αλλάζει στο εισαγωγικό βίντεο είναι φυσικά οι πρωταγωνιστές. Το intro περιλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές που σημάδεψαν την περσινή διοργάνωση. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κιλιάν Μπαπέ και Σεμπάστιαν Αλέ.

Το συγκεκριμένο intro θα το παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις μας πριν από κάθε έναρξη παιχνιδιού για να μας βάζει στο κλίμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάνε Like στη μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το παράπονο των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι

Ειδικότερα, από τους περσινούς 4 ημιφιναλίστ, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει εκπρόσωπο στο βίντεο. Αντιθέτως, Λίβερπουλ, Ρεάλ και Βιγιαρεάλ έχουν πρόσωπα από την περσινή τους πορεία που πρωταγωνιστούν στο εισαγωγικό βίντεο.

Από τις ομάδες που βρέθηκαν στα προημιτελικά, η Μπενφίκα είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δικό της ποδοσφαιριστή στο βίντεο.

Τέλος από τις ομάδες που έφτασαν μέχρι τους «16», εκπροσώπους έχουν η Ίντερ, η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Άγιαξ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version