ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η Μίλαν «πλήγωσε» τον Τσαλχάνογλου και αυτό φαίνεται στις δηλώσεις του!

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της Ίντερ στο φετινό Champions League, αλλά και την ήττα από τη Μίλαν.

Η Μίλαν «πλήγωσε» τον Τσαλχάνογλου και αυτό φαίνεται στις δηλώσεις του!

Ο Χακάν Τσαλχάγλου είναι και ήταν σε… περίεργη θέση στα παιχνίδια της Ίντερ με τη Μίλαν. Ο Τούρκος χαφ ήταν στη Μίλαν όταν είδε την τωρινή του ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα του 2021. Ο έμπειρος χαφ εκείνο το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει ομάδα. Γι’ αυτό και πήγε στους «νερατζούρι».

Λίγους μήνες αργότερα είδε τους «ροσονέρι» να φτάνουν στην κορυφή της Ιταλίας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Τούρκος βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Λογικό και επόμενο να είναι… κόκκινο πανί για τους φίλους της Μίλαν που χαίρονται διπλά όταν εκείνος χάνει. Πόσο μάλλον από εκείνους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και το περασμένο Σάββατο (3/9) με τους πρωταθλητές να επικρατούν με σκορ 3-2, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ.

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για να χαλαρώσουμε ή για να ξεκουραστούμε. Έχουμε αναλύσει τι κάναμε λάθος στο περασμένο παιχνίδι και γιατί χάσαμε το ντέρμπι από δικά μας λάθη. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι του Champions League. Πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό. Αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για το ντέρμπι, γιατί είναι κάτι που με στενοχωρεί», η αρχική του τοποθέτηση. Ο Τσαλχάνογλου είναι έτοιμος για όλα!

Ο Τσαλχάνογλου είναι έτοιμος για όλα!

Μία ήττα σε ένα ντέρμπι ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου το ξέρει πολύ καλά αυτό, αφού έχει δει και τις δύο πλευρές του… νομίσματος.

Ο μέσος της Ίντερ επισήμανε με δηλώσεις του ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να έχουν την αμέριστη προσοχή τους στην πρεμιέρα τους στο Champions League μιας και εκεί τα λάθη δεν συγχωρούνται!

«Τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν ήταν κλασικές περιπτώσεις κυριαρχίας μας. Αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, λόγω δικών μας λαθών. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και οι 11 και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Αλλά τέτοια παιχνίδια πάντα είναι ωραία γιατί βλέπεις σε τι επίπεδο βρίσκεσαι.

Ξέρω την Μπάγερν Μονάχου πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ, πιέζει ψηλά και είναι πολύ δυνατή. Οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που παίζουν μεγάλο ρόλο και κάνουν τη διαφορά στο τέλος».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ