ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σέλτικ- Ρεάλ Μαδρίτης: Vini (Jr), Vidi, Vici… (vid)

Με τον Βινίσιους Τζούνιορ να έχει κέφια η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Σέλτικ με σκορ 3-0 στην πρεμιέρα του Champions League.

Σέλτικ- Ρεάλ Μαδρίτης: Vini (Jr), Vidi, Vici… (vid)

Καμία πρεμιέρα δεν είναι εύκολη και κανένα ματς εκτός έδρας δεν είναι… τελειωμένη υπόθεση. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, ήταν… Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι του φετινού Champions League στη φάση των ομίλων απέναντι στη Σέλτικ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με σκορ 3-0 στο «Σέλτικ Παρκ» και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στα… αστέρια. Όπως έχουν κάνει άλλωστε και στην Ισπανία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σημείωσε το 1-0 και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει το «τρίποντο». Σε αναμμένα κάρβουνα οι Μαδριλένοι, μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά στο 30′ με τον Γάλλο να μην μπορεί να συνεχίσει.

TO ΜΑΤΣ:

Η τελευταία φορά που κάποια ομάδα από την Ισπανία πήγε στο «Σέλτικ Παρκ» ήταν πριν από δέκα χρόνια. Τότε η Σέλτικ υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να έχουν τη μία φάση, μετά την άλλη. Αλλά να μην έχουν περισσότερα γκολ από τους Σκωτσέζους που επικράτησαν με σκορ 2-1.

Ένα ανάλογο… ριφιφί ήθελε να κάνει και πάλι του Άγγελου Ποστέκογλου κόντρα στην νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης: τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με όπλο την άμυνά τους και το πάθος τους έδειχναν πως θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω βάλτε και ότι ο Καρίμ Μπενζεμά τραυματίστηκε στο 30′ και βγήκε αμέσως. Ο Εντέν Αζάρ ήταν εκείνος που πέρασε στη θέση του. Ο Βέλγος όσο φιλότιμος και αν ήταν δεν μπορούσε να αναπληρώσει το κενό του Γάλλου επιθετικού. Όμως, γι’ αυτό υπήρχε και ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο νεαρός εξτρέμ ήταν εκείνος, ο οποίος με άψογο τελείωμα στο 56′, ξεκλείδωσε την άμυνα των Σκωτσέζων, ύστερα από πολύ ωραία μπαλιά του Φεντερίκο Βαλβέρδε. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά και εύκολα για τους φιλοξενούμενους όταν τέσσερα λεπτά αργότερα (60′) ο Λούκα Μόντριτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Παρότι ο Καρίμ Μπενζεμά αντικαταστάθηκε στο 30΄ λόγω τραυματισμού, οι «μερένγκες» βρήκαν τον τρόπο μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Βινίσους, Μόντριτς και με τον Αζάρ να επιστρέφει στο σκοράρισμα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (25/11/2020 είχε σκοράρει στο 2-0 επί της Ίντερ) πέτυχαν άνετη νίκη με 3-0 στη Γλασκώβη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ