ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Συνάντηση κορυφής στο Παρίσι

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Συνάντηση κορυφής στο Παρίσι

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους (22:00): Με στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να… πιει νερό, αρχίζει και στη φετινή διοργάνωση η Παρί Σεν Ζερμέν. Το σήριαλ Εμπαπέ είχε αίσιο τέλος για τους Παριζιάνους, που αισιοδοξούν ότι με τον Κριστόφ Γκαλτιέ στο τιμόνι, συν τους Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι πλαισιώνουν τον Γάλλο στην επίθεση, θα τα καταφέρουν. Έγιναν προσεκτικές και όχι… φανταχτερές κινήσεις, ενώ ξεχώρισε η αποχώρηση του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος, όμως, τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς της Γιουβέντους και δεν θα επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας, έχει ξεκινήσει με πέντε νίκες και μία ισοπαλία, που τη φέρνουν στην κορυφή με συγκάτοικο τη Μαρσέιγ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους (22:00): Ξεκίνησε τη σεζόν με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθεί με το Champions League, αλλά… Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχασε βασικά «γρανάζια» της μηχανής, όπως Ντιμπάλα, Μοράτα, Ντε Λιχτ, Κιελίνι και έφερε μεταξύ άλλων τους Πογκμπά, Ντι Μαρία, Παρέδες και Μπρέμερ. Ωστόσο, στην παρούσα φάση υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και αυτό το… πληρώνει. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση. Μπορεί να είναι αήττητη σε 5 αγώνες, αλλά ήδη έχει 3 απώλειες, με πιο πρόσφατο το 1-1 με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία.

Champions League 2022 Ειδικά Στοιχήματα

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους (22:00): Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα θα παραταχθούν οι Παριζιάνοι, αφού με εξαίρεση τον Ικάρντι (επιθετικός), οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Από την άλλη, δεν λείπουν τα προβλήματα στους «μπιανκονέρι». Στο Τορίνο έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σέζνι (κίπερ), Πογκμπά (χαφ), οι Κιέζα (εξτρέμ), Ακέ (εξτρέμ), Ντι Μαρία (μεσοεπιθετικός) και ο Κάιο Ζόρζε (επιθετικός).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Είναι το ντέρμπι της πρώτης ημέρας στη φάση των ομίλων του Champions League, αλλά έχει ξεκάθαρο φαβορί στο στοίχημα. Αυτό είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει και μπορεί να μπει με το δεξί. Η Γιουβέντους έχει πολλά προβλήματα και δύσκολα θα μπορέσει να
ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Εκτιμώ ότι η παρέα των Εμπαπέ-Μέσι-Νεϊμάρ θα κάνει τα… δέοντα και θα οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη. Πάμε στοίχημα με 1 και Over 2,5 γκολ στο 1.82 (Pamestoixima). Αν θέλει κάποιος να ανεβάσει την απόδοση,
μπορεί να προσθέσει την επιλογή: Η Παρί να πετύχει το πρώτο γκολ και αυτόματα πάει στο 2.13 (Pamestoixima).

Champions League 2022 – Αποδόσεις

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Πρεμιέρα για το Group G της διοργάνωσης στο ‘Ramon Sanchez Pizjuan’. Απογοητεύει η Σεβίλλη στο ξεκίνημα της σεζόν. Μόλις ένας ο κερδισμένος βαθμός μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη La Liga, ηττήθηκε κατά σειρά από Οσασούνα,
Αλμερία και Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που προβληματίζουν έντονα, αλλά ακόμη περισσότερο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Λοπετέγκι. Ενισχύθηκε το καλοκαίρι με τους Μαρκάο, Νιανζού, Τέλες, Ίσκο, Γιανουζάι και Ντόλμπεργκ. Για την ώρα όμως
το κενό των Κούντε (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Κάρλος (Άστον Βίλα) μοιάζει τεράστιο στην άμυνα, ενώ λείπει και ο Οκάμπος (Άγιαξ).

Ευρωμπάσκετ 2022: Όλοι οι αγώνες

Η Σίτι μπορεί να έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Άστον Βίλα, όμως παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. Μαζί με την Τότεναμ είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες μετά από έξι αγωνιστικές (4Ν-2Ι-0Η) και μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Με την απόκτηση του Χάαλαντ οι ‘πολίτες’ βρήκαν σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης, αφού ο Νορβηγός θηριώδης στράικερ μετράει ήδη 10(!) γκολ σε μόλις έξι συμμετοχές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, που είναι και το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Τελευταίο της χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Σέρχιο Γκόμεθ, Κάλβιν Φίλιπς, Χουλιάν Άλβαρες και φυσικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ, είναι ο στόπερ Μάνουλε Ακάντζι που ήρθε από τη Ντόρτμουντ.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Σίγουρα η Σεβίλλη δεν είναι η ομάδα που δείχνουν τα αποτελέσματα. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματα της και μαζί ρυθμό στο παιχνίδι της. Ειδικά στην άμυνα, όπου παρουσιάζει μια πραγματικά ασυνήθιστα
κακή εικόνα. Το ρόστερ της είναι γεμάτο και ο Λοπετέγκι καλείται να βρει το κατάλληλο σχήμα σε διάταξη και πρόσωπα για να βελτιώσει την κατάσταση. Η Σίτι εξακολουθεί να είναι το σύνολο που θέλει να κυριαρχεί στο χορτάρι. Γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, εναλλαγές ρόλων και έλεγχος των χώρων είναι στοιχεία που δεν αποχωρίζεται. Ο Ντε Μπράινε κρατάει τη μπαγκέτα και ορίζει το τέμπο, με τους Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα και Γκιουντόγαν να συνεισφέρουν σε δημιουργία αλλά και σκορ.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ναι η Σεβίλλη είναι κακή μέχρι στιγμής, ναι η Σίτι είναι η Σίτι, αλλά ‘διπλό’ που μόλις και μετά βίας ξεπερνάει το 1.35 δεν παίζεται στο Champions League. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αντίδραση και εγωισμό απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, που μόνο με την παρουσία του στο χορτάρι ιντριγκάρει παίκτες και προπονητή. Ακόμη κι αν δεν πάρει κάτι από το ματς, η Σεβίλλη θα το παλέψει. Και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 1.90 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ