Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα ήταν… αστεράτη και ορεξάτη! (vid)
Champions League

Η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα ήταν… αστεράτη και ορεξάτη! (vid)

Εύκολο έργο είχε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι του Champions League, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 5-1 της Πλζεν.

08.09.2022 | 00:32

H Μπαρτσελόνα μπήκε με άγριες ορέξεις και διαθέσεις στο Champions League. Οι Καταλανοί στην πρεμιέρα τους μόνο… μαγκωμένοι δεν ήταν. Ούτε άγχος είχαν.

Κάπως έτσι επικράτησαν εντός έδρας της Βικτόρια Πλζεν με σκορ 5-1 και ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στα… αστέρια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Τσάβι ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ σημείωσε χατ- τρικ και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει το παραπάνω αποτέλεσμα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν δεν θα μπορούσε να είναι σοβαρό τεστ για το σύνολο του Τσάβι. Κάτι που αποδείχτηκε σχετικά νωρίς και στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί είχαν σε τρομερό βράδυ τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ είχε όρεξη για γκολ και το έδειξε κόντρα στους αντιπάλους του που όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν. Κάτι που είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό!

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σκοπό να… παίξουν με την Πλζεν. Έτσι, από τα πρώτα κιόλας λεπτά μπήκαν μέσα για να σημειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ένα τέρμα. Αυτό ήρθε από τον Κεσιέ στο 13′. Η συνέχεια ανήκε στον «Λεβά», ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στο Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σημείωσε τρία τέρματα.

Το πρώτο εξ αυτών ήρθε στο 34′ με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να δίνει την πάσα. Το δεύτερο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 67΄. Ωστόσο, το γκολ της βραδιάς ήρθε κατόπιν συνεργασίας του Ουσμάν Ντεμπελέ με τον Φεράν Τόρες.

Ο Γάλλος εξτρέμ έκανε μία ψιλοκρεμαστή μπαλιά με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Βικτόρια Πλζεν με μονοκόμματο σουτ από κοντινή απόσταση στο 71′. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Σίκορα στο 44′.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version