ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Με την έδρα στο 1.88

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Με την έδρα στο 1.88

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Bundesliga και La Liga.

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ (21:30): Πέρα από κάθε προσδοκία είναι το ξεκίνημα της Βέρντερ Βρέμης στη Bundesliga. Στην επιστροφή τα σαλόνια, η ομάδα του Όλε Βέρνερ έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της και φιγουράρει στην πρώτη 8άδα. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε από την έδρα της Μπόχουμ (0-2), σκοράροντας δύο φορές στο φινάλε. Μάλιστα, έχει εξελιχθεί σε… μάστερ του σκοραρίσματος στο τελευταίο πεντάλεπτο. Με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας, στα άλλα τέσσερα, έχει πετύχει 7 γκολ από το 85’ και μετά! Συνολικά, σε 5 ματς έχει απολογισμό 2-2-1 και 12-10 γκολ.

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ (21:30): Ακριβώς αντίθετα είναι τα πράγματα στην Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα της Βαυαρίας έχει ξεκινήσει με το… αριστερό και συγκεκριμένα με 4 ήττες και μόλις 1 νίκη σε 5 αγώνες. Ο Ενρίκο Μάασεν βρίσκεται υπό πίεση και αν δεν αλλάξει άμεσα την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας, είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει παρελθόν. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Χέρτα Βερολίνου, η οποία πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουν επηρεάσει οι απουσίες, αλλά δεν είναι ο βασικός λόγος για αυτά που βλέπουμε.

Eurobasket 2022 Στοίχημα – Αποδόσεις: Ο δρόμος μέχρι την κούπα

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ (21:30): Απόλυτα ισορροπημένο ζευγάρι, το οποίο, βέβαια, δεν έχει και πάρα πολύ μεγάλη προϊστορία. Πάντως, το δείγμα είναι ικανοποιητικό για να βγουν συμπεράσματα. Σε 21 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Άουγκσμπουργκ μετράει 10 νίκες έναντι 9 της Βέρντερ Βρέμης, ενώ μόλις δύο παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η Βέρντερ Βρέμης έχει πάρει φόρα και συγκριτικά με τις επιδόσεις της Άουγκσμπουργκ, δικαίως έχει τον τίτλο του φαβορί στο στοίχημα. Βέβαια, θα ήθελα κάπως υψηλότερη την τιμή του άσου, η οποία είναι κοντά στο 1.60, αλλά αυτό μπορεί να… φτιαχτεί! Οι «πράσινοι» πετυχαίνουν μίνιμουμ δύο γκολ στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα και απέναντι στην τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, δεν θα είναι δύσκολο να το κάνουν ξανά. Πάμε στοίχημα με την επιλογή 1 & Over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.88 (Pamestoixima).

Formula 1 Μόντσα – Preview: Πρόγραμμα τριημέρου

Χιρόνα – Βαγιαδολίδ (22:00): Βράζουν στο ίδιο καζάνι οι δύο ομάδες σ’ αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ισόβαθμες στους τέσσερις βαθμούς, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της La Liga. Με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ να παίρνει την πρώτη της νίκη στο τελευταίο ματς που έδωσε, αυτό απέναντι στην Αλμερία εντός έδρας. Ένα ματς που κρίθηκε με γκολ στο 93’, με τον Βέισμαν να είναι ο σκόρερ και να λυτρώνει την ομάδα του, η οποία κινδύνευε να μείνει για τέταρτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο».

Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Βιγιαρεάλ (0-3), Μπαρτσελόνα (0-4) και η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη. Αρκετά προβλήματα μεσοεπιθετικά, μόλις δύο γκολ έως τώρα. Αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι απέναντι στη Χιρόνα, η οποία έχει έως τώρα ήττες από Βαλένθια και Θέλτα, ισοπαλία με τη Μαγιόρκα, ενώ επικράτησε 3-1 της Χετάφε στη μοναδική μέχρι στιγμής νίκη της.

Ευρωμπάσκετ 2022: Όλοι οι αγώνες

Χιρόνα – Βαγιαδολίδ (22:00): Δεν έκαναν κινήσεις που τους ανεβάζουν ιδιαίτερα το επίπεδο οι δύο ομάδες και σίγουρα θα έχουν μια δύσκολη σεζόν. Τέτοιου είδους παιχνίδια πάντως είναι για εκείνους ματς… έξι πόντων, καθώς αναμένεται να είναι ανταγωνίστριες όλη τη χρονιά. Το πρόβλημα για τη Βαγιαδολίδ έχει να κάνει με την επίθεση και τη φτωχή δημιουργία που παρουσιάζει έως τώρα. Στο ματς με την Αλμερία χρειάστηκε να φτάσουμε στο 93’ για να βρει το γκολ που έψαχνε. Νωρίτερα έκανε λίγα πράγματα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δύσκολα μπορεί να ξεφύγει το σκορ και να δούμε ένα αποτέλεσμα όπως το περσινό 2-2. Μαζεμένες ομάδες, που δεν παίρνουν ρίσκα μέσα στο γήπεδο. Ίσως το 1.81 του No Goal να έχει αξία να το βάλουμε σε κάποιο από τα δελτία μας. Βασική πρόταση θα είναι από το ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ