ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς αποκάλυψε γιατί παραμένει φρέσκος ακόμα και τώρα!

Ο Λούκα Μόντριτς είναι 37 ετών, αλλά, παραμένει σε πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, όπως δείχνει με τις εμφανίσεις του.

Ο Μόντριτς αποκάλυψε γιατί παραμένει φρέσκος ακόμα και τώρα!

Ο Λούκα Μόντριτς είναι και επισήμως 37 ετών! Δεν είναι δα και κανένα μικρό παιδάκι. Αυτά στα χαρτιά, γιατί εντός αγωνιστικού χώρου ο Κροάτης μέσος κάθε χρόνο εμφανίζεται ολοένα και πιο καλός. Εμφανίζεται ολοένα και πιο φρέσκος!

Ο έμπειρος χαφ πέρυσι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Champions League και της La Liga για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι τυχαίο δε όπου οι φίλοι του ισπανικού συλλόγου, οι οποίοι είναι άκρως απαιτητικοί, έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα για εκείνον. Θα έλεγε κάποιος ότι πίνουν νερό στο όνομά του και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Μόντριτς μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «MARCA». Εκεί, μεταξύ άλλων, είχε να πει το… μυστικό που τον βοηθάει, ώστε να παραμένει τόσο ανταγωνιστικός και λειτουργικός σε τέτοιο επίπεδο.

«Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Αυτό που κάνω είναι απλό… Κάθε ημέρα πριν την ώρα της προπόνησης πάω στο προπονητικό κέντρο περίπου μία ώρα νωρίτερα, ώστε να μιλήσω με τους φυσιοθεραπευτές μου και να κάνω κάποιες ασκήσεις πριν ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Μόλις τελειώσει η προπόνηση, τότε ξαναμιλάω μαζί τους και κάθομαι ακόμα μία ώρα, ώστε να κάνω περισσότερη δουλειά μόνος μου εκεί που νομίζω ότι πρέπει», τα λόγια του. Αν ο Μόντριτς είναι καλά...

Αν ο Μόντριτς είναι καλά…

Πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο Κασεμίρο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του, μαζί με τον Κάρλο Αντσελότι, δεν ανησυχούν καθόλου.

Και αυτό γιατί ο Λούκα Μόντριτς και φέτος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Κροάτης μέσος τα κάνει όλα και συμφέρει και παρά τα 37 του χρόνια όταν έχει την μπάλα στα πόδια του μοιάζει πιο πολύ για 27! Γι’ αυτό τον λόγο και οι Μαδριλένοι δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβούνται για το κέντρο τους. Τουλάχιστον για τώρα. Τουλάχιστον για φέτος. Για πιο μετά θα… δούμε!

Άλλωστε και εκείνος το έχει παραδεχτεί. Θέλει να μείνει στους Μαδριλένους ως το τέλος. Μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. Κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό. Αλλά αν συνεχίσει έτσι… Τότε μάλλον αργεί ακόμα αυτή η στιγμή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ