ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Από νωρίς για το 1.85

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Σούπερ Λιγκ και Serie A.

Από νωρίς για το 1.85

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τις  Σούπερ Λιγκ και Serie A.

ΠΑΟΚ – Λαμία (19:00): Κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας το Βικελίδης και έκλεισε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές αήττητος ο ΠΑΟΚ, που έχει και δύο νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Μπορεί να μην είναι εντυπωσιακός, είναι όμως αποτελεσματικός και ο χρόνος κυλάει υπέρ του. Άλλωστε κανείς δεν περίμενε μετά τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στο καλοκαίρι να δει έναν ΠΑΟΚ εντυπωσιακό σε αυτό το ξεκίνημα. Τι θέλει να κάνει ο Λουτσέσκου; Να εκμεταλλευτεί το εύκολο πρόγραμμα που υπάρχει και να πάει στη διακοπή αήττητος και με δύο ακόμα νίκες. Μία απέναντι στη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας στην Τούμπα και μία κόντρα στον προβληματικό έως τώρα ΟΦΗ στην Κρήτη την επόμενη αγωνιστική.

Δύο ματς που δίνουν συνέχεια στο καλό πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ έως τώρα. Με τρία στα πέντε πρώτα ματς εντός έδρας με ομάδες πιο χαμηλού βεληνεκούς. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το ματς με τη Λαμία, πλην Μιχαηλίδη που είναι τραυματίας και θα μείνει
εκτός. Το τρία στα τρία με Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Λαμία στην Τούμπα ήταν… αυτοσκοπός εξαρχής από τον Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως αγώνα με τον αγώνα η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη και στην εικόνα που βγάζει στο γήπεδο.

Αλμερία – Οσασούνα: Η ανάλυση του αγώνα

ΠΑΟΚ – Λαμία (19:00): Η Λαμία πάει να παίξει σε ένα γήπεδο που συνήθως χάνει δεχόμενη αρκετά γκολ. Έχει δύο βαθμούς, αυτούς που πήρε απέναντι στον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με το τελικό 1-1, σε ένα ματς πάντως που ήταν καλύτερη και αυτόν με το 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας. Ο Ισπανός αμυντικός, Σιμόν, αναμένεται να είναι διαθέσιμος, αγωνία υπάρχει για τον Κρίστοφερ Νούνιες, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες στο γκολ στην Τούμπα με Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα όσον αφορά τους παίκτες, με τον Μπράντον Τόμας να πληρώνει 4.75 (Pamestoixima) για να σκοράρει πρώτος στο ματς. Όσο για τη βασική πρόταση, θα στηριχτούμε στο καλό ξεκίνημα που έχει στην έδρα της η ομάδα του Λουτσέσκου. Το έκανε και με Παναιτωλικό και με Ατρόμητο να σκοράρει νωρίς, αυτό θα περιμένουμε και τώρα και να πάρει το ματς από ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με 1/1 σε απόδοση 1.85 (Pamestoixima).

Βιζέλα – Εστορίλ: Η ανάλυση του αγώνα

Έμπολι – Ρόμα (21:45): Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική στο ‘Carlo Castelani’. Η Έμπολι ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Σπέτσια και ακολούθησαν τέσσερις σερί ισοπαλίες κόντρα σε Φιορεντίνα, Λέτσε, Βερόνα και Σαλερνιτάνα. Με τέσσερις βαθμούς είναι 16η και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα τρίποντο θα της δώσει αέρα και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, αφού στόχος για φέτος δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο πέραν της παραμονής. Ο Τονέλι είναι τραυματίας, οι Μπαλντάνζι, Ντέστρο, Εμπουέχι και Στούμπλιερ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν.

Ήττα – σοκ για τη Ρόμα στο Ούντινε, με το βαρύ 4-0 από την Ουντινέζε. Ένα γκολ είχε δεχθεί στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, τα έφαγε μαζεμένα στη ‘Dacia Arena’, όπου για πρώτη φορά επί Μουρίνιο παρουσίασε ένα τόσο ασόβαρο αγωνιστικό πρόσωπο. Με 10 βαθμούς είναι στην 7η θέση, σε ενδεχόμενο νίκης κόντρα στην Έμπολι μπορεί να ανέβει 4η. Θα παλέψει για ένα εισιτήριο στο Champions League, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό. Πηγαίνει στο ‘Carlo Castelani’ χωρίς τους Νταρμπό, Ελ Σααραουί, Κουμπούκα, Ζαλέβσκι και Τζανιόλο, αργεί πολύ η επάνοδος του Βαϊνάλντουμ.

Ευρωμπάσκετ 2022: Όλοι οι αγώνες

Έμπολι – Ρόμα (21:45): Αν μη τι άλλο, η Έμπολι το παλεύει. Έχει αλλάξει το αγωνιστικό της προφίλ και προσπαθεί να ρίξει περισσότερο βάρος ανασταλτικά. Δεν έχει ιδιαίτερη ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια, την βολεύει το παιχνίδι μιας επαφής και ζορίζεται τόσο στη
δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα. Αμυντικά είναι σοβαρή, εντούτοις λείπουν οι προσωπικότητες που θα την καθιστούσαν και αξιόπιστη. Η Ρόμα έχει βελτιωθεί επί Μουρίνιο. Παίζει με περισσότερη πειθαρχία, έχει ένταση και ταχύτητα μεσοεπιθετικά, ενώ πλην του ματς στο Ούντινε έδειχνε και πολύ συμπαγής στα μετόπισθεν. Αρκετές οι λύσεις στα χέρια του προπονητή, επιτρέπουν το ελεγχόμενο ροτέισον με σχετική ασφάλεια.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Συμπαθής η Έμπολι για την προσπάθεια που κάνει, όμως η έλλειψη ποιότητας δεν μπορεί να αγνοηθεί. Και είναι εμπόδιο σε κάθε της απόπειρα να κερδίσει. Η Ρόμα θέλει να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα και το ‘χαστούκι’ της προηγούμενης αγωνιστικής μπορεί να την
αφυπνίσει. Έχει τον πρώτο λόγο στο ματς η φιλοξενούμενη και θα πάμε στοίχημα με το combo 2 & under 4,5 γκολ στο 2.07 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο,
μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ