ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ίντερ και Τζέκο τα βλέπουν όλα… διπλά! (vid)

Η Ίντερ πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League, επικρατώντας εκτός έδρας της Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2-0. Σπουδαίο ματς ο Τζέκο!

Ίντερ και Τζέκο τα βλέπουν όλα… διπλά! (vid)

Η Ίντερ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου οι Μιλανέζοι ήθελαν πώς και πώς το «τρίποντο». Και το πήραν! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Έντιν Τζέκο.

Ο έμπειρος φορ με ένα γκολ και μία ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει το εν λόγω αποτέλεσμα και η Ίντερ να φύγει με το «διπλό»!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Βικτόρια Πλζεν έπαιζε στην έδρα της. Αλλά ήξερε ότι δεν είχε τον πρώτο λόγο, ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ούτε και για να πάρει κάτι θετικό κόντρα στην Ίντερ που έχει πιο ποιοτικούς και πιο έμπειρους παίκτες. Μάλιστα, η ιταλική ομάδα όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να πατάει ολοένα και καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ήταν θέμα χρόνου να πετύχει και ένα τέρμα. Αυτό ήρθε στο 20′ από τον Έντιν Τζέκο. Οι Ιταλοί βγήκαν σε μία γρήγορη αντεπίθεση. Ο Κορέα «έσπασε» την μπάλα στα πλάγια και ο Τζέκο από δύσκολη θέση, αλλά με άψογο τελείωμα όχι μόνο βρήκε εστία. Αλλά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα λάθη από πλευράς γηπεδούχων ήταν πολλά και αυτό δεν άφησε το παιχνίδι να βρει ρυθμό. Από πλευράς της η Ίντερ ήξερε τι έπρεπε να κάνει και πως να «τελειώσει» το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα πήγαν πιο πολύ στη δύναμη και στις σκληρές μονομαχίες. Σε μία από αυτές ο Παβέλ Μπούχα έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Νικολό Μπαρέλα που παραλίγο να μείνει χωρίς… αστράγαλο!

Ο διαιτητής αρχικά έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων. Ωστόσο, στη συνέχεια πήγε στο VAR και λίγο αργότερα τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες της Βικτόρια Πλζεν βγήκαν όλοι μπροστά για το τέρμα που θα έφερνε το ματς στο 1-1. Αυτό όχι απλά δεν ήρθε αλλά είδαν την Ίντερ να βγαίνει σε ακόμη μία αντεπίθεση.

Αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0. Ο Τζέκο έδωσε την μπάλα στα δεξιά με τον Ντέινζελ Ντουμφρίς να ανεβαίνει και με ωραίο τελείωμα να «γράφει» το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ