ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

Κάραχερ: Δε γίνεται ακόμα να ξεκινά βασικός αυτός ο παίκτης στη Λίβερπουλ

Ο παλαίμαχος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, αδυνατεί να πιστέψει ότι ακόμα ξεκινάει βασικός ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Κάραχερ: Δε γίνεται ακόμα να ξεκινά βασικός αυτός ο παίκτης στη Λίβερπουλ

O Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι ένας από τους παίκτες που θα συνδέεται για πάντα με τις επιτυχίες της Λίβερπουλ του Κλοπ. Ήταν στους «κόκκινους» πριν καν την έλευση του Γερμανού και έχει γράψει τη δικιά του ιστορία. Μετράει 101 γκολ και 77 ασίστ σε 334 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κατακτήσει κάθε διαθέσιμο τίτλο με το σύλλογο.

Ωστόσο, τα τελευταία 2 χρόνια η απόδοσή του έχει πέσει αισθητά και μαζί και η παραγωγικότητά του. Γι αυτό τα προηγούμενα χρόνια είχε χάσει τη φανέλα του βασικού. Φέτος, όμως, ανταγωνίζεται με τον Ντάργουιν Νούνιεζ για το ποιος θα είναι ο βασικός φορ της ομάδας.

Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς επιθετικούς. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί περισσότερο. Μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 7 εμφανίσεις (465 λεπτά συμμετοχής).

Ο Κάραχερ δε θέλει βασικό τον Φιρμίνο

Γράφοντας στη στήλη του στην Daily Telegraph, o παλαίμαχος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, εξήγησε ότι το να ξεκινάει βασικός ο Φιρμίνο και ο Τζέιμς Μίλνερ δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο σύλλογο.

«Όταν βλέπω τους Τζέιμς Μίλνερ και Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο να ξεκινούν μεγάλα παιχνίδια για τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ ή στην Ευρώπη, είναι ενδεικτικό του προβλήματος. Αμφότεροι διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους για κάποιο λόγο. Ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης για τη Λίβερπουλ. Σίγουρα θα τον θυμόμαστε ως έναν από τους κύριους λόγους για την επιτυχία της Λίβερπουλ υπό τον Κλοπ. Αλλά βρίσκεται σε πτώση εδώ και δύο χρόνια. Ο ρόλος του εξελίσσεται σταδιακά στο σημείο όπου πέρυσι ήταν back-up του Ντιόγκο Τζότα και του Σάντιο Μανέ.

«Τώρα φαίνεται να είναι και πάλι η πρώτη επιλογή ως ψευτοεννιάρι. Αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό, ακόμα κι αν έχει πιάσει καλή απόδοση σε μερικά από τα παιχνίδια μέχρι στιγμής».

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ντιόγκο Ζότα επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό του. Συνεπώς, θεωρείται ότι αργά η γρήγορα θα εκτοπίσει τον Βραζιλιάνο από το βασικό σχήμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ