Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με το 2.08 στο «Άνφιλντ»
Προβλέψεις

Με το 2.08 στο «Άνφιλντ»

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

13.09.2022 | 15:30

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (22:00): Πρόωρος τελικός, μολονότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Μπάγερν και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο Μόναχο, με κεντρικό πρόσωπο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος επιστρέφει εκεί που μεγαλούργησε και τα σάρωσε όλα την προηγούμενη 8αετία. Όσο για την παράδοση, οι δύο ομάδες έχουν «πελατειακή» σχέση. Σε 11 αναμετρήσεις τους, οι γηπεδούχοι μετρούν 7 νίκες απέναντι στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν μόνο 3. Επίσης, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Αξέχαστο θα μείνει το 8-2 στον νοκ άουτ προημιτελικό της σεζόν 2019-20, που ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο των Βαυαρών επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό. Οι πρωταθλητές Γερμανίας μετρούν 4 σερί νίκες με 17-4 γκολ.

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (22:00): Πρεμιέρα με το δεξί και στο… ρελαντί έκανε στον Γ’ όμιλο του θανάτου η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν νίκησε εύκολα με 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο, χάρη στο τέρμα του Σανέ (25’) και το αυτογκόλ του Ντ’ Αμπρόζιο (66’) και έβαλε τους 3 πρώτους βαθμούς στο σακούλι της. Στο πρωτάθλημα της Bundesliga, οι Βαυαροί υποχρεώθηκαν στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη (2-2) στο Μόναχο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια που δεν νίκησαν για τρία σερί παιχνίδια. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ο εξτρέμ Κομάν και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Σαρ.

Γερμανία – Ελλάδα Ευρωμπάσκετ 2022: Η ανάλυση του αγώνα

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (22:00): Εντυπωσιακή ήταν στη δική της πρεμιέρα η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με σκορ 5-1 την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ, Βικτόρια Πλζεν. Οι «Μπλαουγκράνα», έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο
οποίος πέτυχε χατ-τρικ, επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους κατάσταση και πήραν το τρίποντο. Στη La Liga, πέρασε σαν… σίφουνας και από την έδρα της Κάντιθ (0-4) και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Τσάβι φαίνεται ότι έχει αρχίσει να παίρνει όσα περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του και η ομάδα αρχίζει να θυμίζει αυτό που πραγματικά είναι. Ταξίδεψε στο Μόναχο με πλήρη αποστολή, αφού και ο μπακ Σέρζι Ρομπέρτο, που είχε κάποιες ενοχλήσεις, είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ντέρμπι με τα όλα του ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκούς κολοσσούς. Η Μπάγερν Μονάχου ξεκινάει από θέση ισχύος, αλλά θα περίμενα υψηλότερη την τιμή του άσου στο στοίχημα και όχι οριακά πάνω από 1.80! Θεωρώ ότι το ματς ξεκινάει από το αμφίσκορο, αφού μιλάμε για δύο επιθέσεις που «βγάζουν φωτιές». Αν το ματς φύγει από την ισοπαλία, εκτιμώ πως θα πάει προς τα… αριστερά και κάπως έτσι θα κινηθώ. Πάμε στοίχημα με 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 1.83 (Novibet). Αν κάποιος προσθέσει και το Over 0,5 γκολ στο Α’ ημίχρονο, η απόδοση εκτοξεύεται στο 2.03 (Novibet).

Ισπανία – Φινλανδία Ευρωμπάσκετ 2022: Η ανάλυση του αγώνα

Λίβερπουλ – Άγιαξ (22:00): Παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο. Ένα must win ματς για τη Λίβερπουλ, ένα παιχνίδι χωρίς τη μεγάλη πίεση για τον Άγιαξ που καλείται να αντέξει στην πίεση που αναμένεται να του ασκηθεί. Στο στοίχημα, πάντως, παρά την κακή εικόνα της Λίβερπουλ, ο Άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά, κάτω και από το 1.60. Είναι η δεύτερη φορά που κοντράρονται τα τελευταία χρόνια στη φάση των ομίλων. Πρόπερσι, η Λίβερπουλ του Κλοπ είχε πάρει και τα δύο παιχνίδια με 1-0. Από κακή εικόνα και βαριά ήττα με 4-1 από τη Νάπολι, έρχεται η Λίβερπουλ. Η άμυνά της, θύμισε εποχές προ Άλισον και Φαν Ντάικ, τότε που κάθε αντίπαλος μπορούσε να της κάνει ζημιά. Καλείται να το γυρίσει ο Κλοπ με τους παίκτες του, δείχνοντας, όμως, καλύτερη εικόνα. Δείχνοντας την εικόνα της Λίβερπουλ που έμπαινε μέσα και δεν έδινε δικαιώματα στον αντίπαλο να την αμφισβητήσει. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη Λίβερπουλ, την κυριαρχική, δεν την έχουμε δει φέτος ιδιαίτερα. Και σα να μην έφταναν αυτά, χτύπησε ο Ρόμπερτσον και δεν παίζει απόψε. Εκτός ο Τζόουνς, ο Χέντερσον, ο Κονατέ και ο Κεϊτά, έτοιμος ο Καρβάλιο.

Champions League 2022: Όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής

Ο Άγιαξ είναι στα καλύτερά του. Μετράει 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά το 4-0 με τη Ρέιντζερς και το 5-0 με τη Χέρενφεν, με 25-3 τέρματα! Τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ ήταν στο 6-1 με την Γκρόνινγκεν, στις 14/8. Κόντρα στους Σκωτσέζους, στην πρεμιέρα, δεν συνάντησε δυσκολίες. Και η αλήθεια είναι ότι αν κάνει και το Διπλό στη Σκωτία, θα μπορέσει να μπει στη συζήτηση για μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Όλα, βέβαια, θα παίξουν ρόλο, έτσι! Αμφίβολοι δίνονται ο Κονσεϊσάο και ο Ιχατάρεν.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Λίβερπουλ – Άγιαξ (22:00): Θα πάω σε ένα συνδυασμό που μου αρέσει αρκετά. Ποντάρω,
βέβαια, στην αντίδραση της Λίβερπουλ. Πάμε στοίχημα με Over 1,5 γκολ Λίβερπουλ & Over
8,5 κόρνερ, στο δυνατό 2.08 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version