ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ο Ντιμπάλα διασκεδάζει και πάλι παίζοντας στη Ρόμα!

Μετά από μερικές εξαιρετικά μέτριες σεζόν χωρίς λάμψη, ο Πάουλο Ντιμπάλα στο νέο του ξεκίνημα δίχνει αποφασισμένος να αλλάξει συνήθειες

Ο Ντιμπάλα διασκεδάζει και πάλι παίζοντας στη Ρόμα!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Πάουλο Ντιμπάλα θεωρούταν το μεγάλο νεαρό αστέρι της Αργεντινής. Λίγες σεζόν μετά κάποιοι τον έβλεπαν ως «τελειωμένο». Όπως εξελίσσεται μέχρι στιγμής η τωρινή σεζόν του «La Joya» στη Ρόμα αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Τώρα που απελευθερώθηκε ξανά

Η μανία της Γιουβέντους με το Champions League «έφαγε» τον Ντιμπάλα

Όταν είχε μεταγραφεί στη Γιουβέντους το 2015, ήραν ο ποδοσφαιριστής που όλοι περίμεναν πάρα πολλά από αυτόν. Δίνοντας 40 εκατομμύρια ευρώ στην Παλέρμο, οι «μπιανκονέρι» έπαιρναν τον νέο… Μέσι (έτσι τον είχαν ονομάσει τότε οι δημοσιογράφοι). Ως διάδοχος του σπουδαίου Ντελ Πιέρο πίσω από τον επιθετικό, ο Αργεντίνος αποκτήθηκε για να γίνει ο μαέστρος της ομάδας. Και δεν λάθεψε.

Από την πρώτη του σεζόν, οι αριθμοί του εντυπωσίαζαν τους πάντες. 26 γκολ και ασίστ στο πρώτο του Καμπιονάτο με τη Γιούβε, 19 στο δεύτερο και 27 στο τρίτο. Ο Πάουλο είχε γίνει η καταλυτική δύναμη της «αυτοκράτειρας» της Ιταλίας, κατακτώντας με άνεση το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο. Το καλοκαίρι του 2018 όμως, όλα άλλαξαν.

Η Γιουβέντους ουσιαστικά παράτησε το πρότζεκτ που είχε ως επικεφαλής τον Ντιμπάλα, ψάχνοντας την «δοκιμασμένη συνταγή» του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν η ομάδα και ο Πάουλο έχασε τον ρόλο του «πρώτου βιολιού». Οι αριθμοί του ξεκίνησαν να έχουν πτωτική πορεία, με τον ίδιο να γίνεται στόχος των φιλάθλων για τις μη εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Η Ρόμα του Μουρίνιο προέταξε το χέρι της

Το καλοκαίρι ήρθε η μεγάλη απόφαση. Μετά από 7 χρόνια στο Τορίνο είχε έρθει η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή. Και όταν η ανερχόμενη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε το ενδιαφέρον της, ο Πάουλο σκέφτηκε τις πιθανότητες του. Πέρα από τον «Special One» και ο ίδιος ο Φραντσέσκο Τότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνει «τζιαλορόσο» ο Αργεντίνος. Όταν τελικά το φλερτ έγινε «γάμος», η υποδοχή που του επιφύλασσαν οι «ρωμαίοι» δεν είχε προηγούμενο.

Καθαρά αγωνιστικά όμως, η Ρόμα ήταν και πάλι η καλύτερη επιλογή. Η τακτική που εφαρμόζει στη Ρώμη ο Μουρίνιο, ταιριάζει γάντι στον Ντιμπάλα. Παίζοντας με δύο κρυφούς επιθετικούς πίσω από τον προωθημένο Έιμπραχαμ, είτε με τον Πελεγκρίνι είτε με τον Τζανιόλο δίπλα του, ο Αργεντίνος μπορεί να κάνει τα μαγικά του. Κόντρα στην Έμπολι, ο Πάουλο ήταν απολαυστικός. Ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και μια μαγική ασιστ που έφερε το τέρμα της νίκης, δείχνουν πως ο «La Joya» δεν έχει χάσει την μαγεία του.

Δηλώνοντας… ερωτευμένος με τον προπονητή του, ο Ντιμπάλα έχει καταφέρει να πάρει τον ρόλο του οδηγού στη Ρόμα. Ίσως είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, όμως όσο περνάει ο καιρός μόνο καλύτερη μπορεί να γίνεται η χημεία τους με τους συμπαίκτες του. Και τότε ίσως η Ρόμα θα ανταγωνίζεται στα ίσα κάποιον τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ