ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Σίτι είναι αναπόφευκτη – Η Ντόρτμουντ «πληγώθηκε» από τον πρώην (vid)

Η Ντόρτμουντ ήταν η καλύτερη ομάδα στο «Έτιχαντ» για 80 λεπτά αλλά η ποιότητα της Σίτι και του Χάαλαντ έδωσε τη νίκη στους «πολίτες» με 2-1.

Η Σίτι είναι αναπόφευκτη – Η Ντόρτμουντ «πληγώθηκε» από τον πρώην (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κερδίσει ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι στο «’Ετιχαντ». Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ ήλεγχε το ματς με σεμιναριακή άμυνα αλλά στο τέλος έμεινε με άδεια τα χέρια.

Ένα ξέσπασμα ποιότητας από την ομάδα του Γκουαρντιόλα αρκούσε στο τελευταίο 10λεπτο για κάνει το απόλυτο των νικών η Μάντσεστερ Σίτι. Η Ντόρτμουντ θα πρέπει να νιώθει αδικημένη με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς για 80 λεπτά απειλήθηκε ελάχιστα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόν Στόουνς αλλά και ο Έρλινγκ Χάαλαντ που «πλήγωσε» την πρώην του ομάδα.

Η Ντόρτμουντ αμύνθηκε σεμιναριακά

Στο πρώτο 10λεπτο, φάνηκε η πρόθεση της Ντόρτμουντ να περιμένει τη Μάντεστερ Σίτι στο δικό της μισό. Οι Βεστφαλοί, πάντως, ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο όταν έκλεβαν τη μπάλα.

Στο 2ο δεκάλεπτο του ματς, η Σίτι έκλεισε ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους αλλά δεν κυκλοφορούσαν τη μπάλα με ταχύτητα.

Η φλύαρη κατοχή της Σίτι και οι σέντρες που επιχειρούσε αποτελούσαν εύκολη λεία για την άμυνα της Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι παρείχαν εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις μπλοκάροντας κάθε τελική προσπάθεια των γηπεδούχων. Ντόρτμουντ

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ελάχιστες τελικές (4 της Σίτι έναντι 1) και τη Σίτι να ψάχνει το αντίδοτο για την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του Τέρζιτς.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 52ο λεπτό. Η Ντόρτμουντ ξεδίπλωσε ιδανικά την αντεπίθεση αλλά το πλασέ του Ρόις από πλάγια θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μπει καλύτερα στην επανάληψη και πέτυχαν το γκολ που δικαιούνταν στο 56ο λεπτό. Μόλις στο 2ο κόρνερ τους, ο Μπέλιγχαμ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η Ντόρτμουντ έβγαζε τρομερή ένταση στο παιχνίδι της, την ώρα που η Σίτι ήταν πολύ απρόσεκτη στις μεταβιβάσεις της. Η πρώτη ευκαιρία της Σίτι στο ματς ήταν στο 66ο λεπτό, με το Χάαλαντ να σημαδεύει τη ρίζα του κάθετου δοκαριού από πλάγια θέση.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι αναπόφευκτος

Το κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων έπαιρνε άριστα και λειτουργούσε σαν «σκούπα» όποτε χρειαζόταν. O Τέρζιτς αποφάσισε στο 75ο λεπτό να ρίξει ένα τρίτο στόπερ στο παιχνίδι, βάζοντας τον Στόλτενμπεργκ. Αυτή η ήρθε να τον καταδιώξει λίγα λεπτά αργότερα, καθώς βύθισε τη Ντόρτμουντ ακόμα πιο χαμηλά στο γήπεδο.

Ειδικότερα, ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για τη Ντόρτμουντ ήρθε ένας ανέλπιστος ήρωας να «ξελασπώσει» τη Σίτι. Ο δεξιός μπακ, Τζον Στόουνς, βρέθηκε έξω από την περιοχή και με έναν κεραυνό έξω ισοφάρισε σε 1-1.

Οι «πολίτες» είχαν αποκτήσει φτερά στα πόδια. Έτσι, εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και στο 84ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κανσέλο, ο Χάαλαντ σκόραρε το 2-1 με εντυπωσιακή προβολή.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάλεν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ και οι Βεστφαλοί έμειναν με 3 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ