ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Κλάσεις ανώτερη η Φράιμπουργκ, διέλυσε τον Ολυμπιακό για πλάκα! (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά κατώτερος των περιστάσεων στο ματς με τη Φράιμπουργκ και είναι χωρίς βαθμό σε δυο ματς στο Εuropa League...

Κλάσεις ανώτερη η Φράιμπουργκ, διέλυσε τον Ολυμπιακό για πλάκα! (vid)

Μια βραδιά που ξεκίνησε γιορτινά για τον Ολυμπιακό, τελείωσε με πίκρα… Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες στους πρωταθλητές Ελλάδας έφερε νέο ενθουσιασμό, πανηγυρισμούς και φωτοβολίδες! Ωστόσο, η ατμόσφαιρα αυτή δεν συνέχισε να υπάρχει και κατά τη διάρκεια του ματς με τη Φράιμπουργκ που ακολούθησε. Μιας και οι Γερμανοί ήταν καταιγιστικοί. Όπως το βράδυ της Τρίτης με την Εθνική μας στο Eurobasket που τα έβαζαν όλα, έτσι και σήμερα η εκ των εκπροσώπων της Γερμανίας στο Europa League, έκανε πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε πολύ άσχημο βράδυ. Χωρίς πλάνο, διάθεση, πάθος… Η Φράιμπουργκ ήταν κλάσεις ανώτερη επιβεβαιώνοντας γιατί βρίσκεται στη 2η θέση της Bundesliga, πίσω από Ουνιόν Βερολίνου και μπροστά από ολόκληρη Μπάγερν Μονάχου.

Σε συνδυασμό με την επίσης βαριά ήττα (0-3) της Ναντ από την Καραμπάγκ η ελληνική ομάδα έμεινε τελευταία στο γκρουπ και, πλέον, ο αγώνας απέναντι στους Αζέρους στο Φάληρο, στις 6 Οκτωβρίου (22:00), είναι τελικός για την τρίτη θέση, καθώς αυτός είναι στην παρούσα φάση ο στόχος για να υπάρξει ευρωπαϊκή συνέχεια (μέσω του Conference League).

Αυτό φάνηκε αμέσως, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπα, που ήταν διαρκώς πηγή κινδύνων απόψε, έκανε λάθος γύρισμα και ο Κίερεχ παραλίγο να σκοράρει, αλλά ο Βατσλίκ απέκρουσε δύσκολα το συρτό σουτ. Μόλις στο 5′ η γερμανική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Νίκολας Χόφλερ από στημένη φάση. Ο Γκρίφο εκτέλεσε το φάουλ και ο Χέφλερ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Φράιμπουργκ η οποία λίγο αργότερα είχε και δοκάρι με τον Γκρέγκοριτς.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κατρακύλα για Ολυμπιακό, κυρίαρχη η Φράιμπουργκ

Στο 21΄ ο Κίερεχ ανάγκασε τον Τσέχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε νέα επέμβαση αλλά στο 25΄ δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-2 από τον Γκρέγκοριτς, από γύρισμα του Κίερεχ. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ξεκινούσε από τη μεσαία γραμμή του, αφού ο Μπουχαλάκης ήταν πολύ αργός απέναντι στην ταχύτητα των Γερμανών και ο Μπιέλ δεν είχε μπει στο πνεύμα του αγώνα, με αποτέλεσμα η απουσία του Ινμπόμ Χουάνγκ να δημιουργεί «τρύπα» στα χαφ.

Χωρίς καλά τρεξίματα, πίεση, πάθος, αλλά και λάθος «διάβασμα» του αντίπαλου, η ομάδα του Κορμπεράν είχε μόνο μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο 39΄ ο Ουί Τζο βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όπως και ο Μπιέλ στην εξέλιξη της φάσης.

Η Φράιμπουργκ προειδοποίησε ξανά με δυο ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και τελικά έφτασε στο 0-3 πολύ εύκολα κι αναμενόμενα. Σκόρερ ήταν ξανά ο Γκρέγκοριτς, στο 53΄, απέναντι σε μια άμυνα που απλά κοιτούσε τον Γκίντερ να πασάρει με το κεφάλι και τον σκόρερ να εκτελεί από κοντά τον Βατσλίκ, αφού ο Σισέ δεν κατάφερε να αποκρούσει.   

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71΄ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Κούντε), Μπόουλερ (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62΄ Ελ Αραμπί), Ουί Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σίλντιγια (78΄ Κούμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν (69΄ Πέτερσεν), Γκρίφο (78΄ Κεϊτέλ), Γκρέγκοριτς (62΄ Σάντε), Κίερεχ (62΄ Τζεόνγκ).




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ