ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κλείνει στόματα ο Βινίσιους: «Δεν θα σταματήσω να χορεύω» (vid)

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν έχει καμία πρόθεση και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να σταματήσει να χορεύει με τον δικό του τρόπο.

Κλείνει στόματα ο Βινίσιους: «Δεν θα σταματήσω να χορεύω» (vid)

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την Ατλέτικο. Όχι, δεν ερχόμαστε από το μέλλον. Και ούτε ξέρουμε ή έχουμε κάποιο προαίσθημα για την εμφάνιση του νεαρού εξτρέμ.

Ωστόσο, ο ίδιος βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο επίκεντρο. Ο λόγος; Οι δηλώσεις του αρχηγού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε, πριν το μεγάλο ματς με τη «βασίλισσα». Λίγο ως πολύ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε ξεκάθαρο στον Βινίσιους ότι αν προσπαθήσει να χορέψει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», μετά από κάποιο γκολ του θα υποστεί τις συνέπειες. Όποιες και αν είναι αυτές.

Ο νεαρός επιθετικός δεν το άφησε να περάσει έτσι. Ο σούπερ σταρ των «μερένχες» πήρε θέση μέσω των social media και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τρόπο που πανηγυρίζει και θα εξακολουθήσει να πανηγυρίζει:

«Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν να κάνουν… παράνομες όλες τις κινήσεις χορού που πραγματοποιώ, μετά από κάθε μου γκολ. Κινήσεις που δεν είναι καθαρά δικές μου, αλλά τις έχω εμπνευστεί από παίκτες όπως: ο Ροναλντίνιο, ο Νεϊμάρ, ο Πακετά, ο Γκριεζμάν, ο Ζοάο Φέλιξ. Και μερικές άλλες κινήσεις από κάποια συγκροτήματα μουσικής που παίζουν είτε βραζιλιάνικη μουσική, είτε άλλου είδους μουσική.

Ο χορός είναι μία κίνηση που εκδηλώνει συναισθήματα. Καλό είναι μερικοί από εσάς να το αποδεχτείτε αυτό και να το σεβαστείτε. Και θέλω να είμαι ξεκάθαρος: δεν πρόκειται να σταματήσω να πανηγυρίζω με αυτό τον τρόπο. Είτε βρίσκομαι στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, είτε οπουδήποτε αλλού. Λένε ότι η χαρά είναι ενοχλητική.

Μάλλον η χαρά ενός μαύρου Βραζιλιάνου στην Ευρώπη είναι ακόμη πιο ενοχλητική για κάποιους άλλους», τα λόγια του. O Βινίσιους δεν άργησε να βρει συμμάχους!

O Βινίσιους δεν άργησε να βρει συμμάχους!

Οι δηλώσεις του Βινίσιους Τζούνιορ είναι αν μη τι άλλο μία έμμεση/ άμεση απάντηση σε εκείνες του Κόκε. Οπότε λογικό και επόμενο οι περισσότεροι συμπαίκτες του Βραζιλιάνο εξτρέμ στη Ρεάλ Μαδρίτης να τον υποστηρίξουν με τα σχόλια και τις αντιδράσεις του στα social media.

Αλλά δεν ήταν οι μόνοι σύμμαχοί του. Το ίδιο συνέβη και με τον Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του συμπατριώτη του και τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να χορεύει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ