ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Κβίτσα Κβαρατσκέλια: Ο φόβος και ο τρόμος κάθε αμυντικού! (vid)

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια είναι εκείνος που έχει τρελάνει όχι μόνο τους φίλους, αλλά και τους... εχθρούς της Νάπολι με τις εμφανίσεις του.

Κβίτσα Κβαρατσκέλια: Ο φόβος και ο τρόμος κάθε αμυντικού! (vid)

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια είναι από εκείνους τους παίκτες που τους μαθαίνει κανείς εύκολα. Ο Γεωργιανός παίκτης έχει δύσκολο όνομα τόσο στη γραφή όσο και στην εκφορά του λόγου. Ωστόσο, όλοι οι Ιταλοί -και όχι μόνο- κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να τον προφέρουν όσο πιο καλά γίνεται.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Νάπολι έχει ήδη γίνει πρόσωπο αναφοράς. Όχι μόνο για την ομάδα του ιταλικού Νότου. Αλλά και για όλη τη Serie A. Βλέπετε, λίγοι είναι εκείνοι που έχουν τη δική του επαφή με την μπάλα. Και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και αποτέλεσμα.

Ο Κβαρατσκέλια είναι η εξαίρεση αυτού του κανόνα. Ήδη οι αντίπαλοι των «παρτενοπέι» προσπαθούν να τον σταματήσουν. Με κάθε τρόπο και για κάθε λόγο. Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Ο σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας κάνει ό,τι θέλει τόσο τις αντίπαλες άμυνες, όσο και την μπάλα.

Ο Γεωργιανός είναι από αυτούς που δεν τον νοιάζουν τόσο τα γκολ. Αλλά πιο πολύ μία θεαματική ενέργεια ή μία ντρίμπλα από αυτές που βλέπουμε μόνο στο Playstation. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει στα πρώτα του παιχνίδι με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Το παρατσούκλι του Κβαρατσκέλια τα λέει απλά... όλα!

Το παρατσούκλι του Κβαρατσκέλια τα λέει απλά… όλα!

Οι φίλοι της Νάπολι, ειδικά εκείνοι που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, είχαν την τύχη, αλλά και την… ατυχία να δουν και να ερωτευτούν/μαγευτούν από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Την τύχη γιατί ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και κατάφερε με το ταλέντο του να φέρει πολλούς τίτλους στη Νάπολη.

Από την άλλη λέμε… ατυχία, γιατί για τους επόμενους παίκτες ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Και είναι δύσκολο ως και ακατόρθωτο να βρεθείς κάποιος που να τον ξεπεράσει και να θέσει νέα όρια για ρεκόρ. Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια είναι μόλις μερικές εβδομάδες στην ιταλική ομάδα.

Ωστόσο, με όλα αυτά που κάνει και όλα όσα έχει δείξει έχει καταφέρει να κερδίσει το παρατσούκλι που είναι μεγάλη τιμή. Οι φίλοι της Νάπολι τον αποκαλούν «Κβαραντόνα» μιας και αυτά που κάνει -κατά κάποιο τρόπο- θυμίζουν τον Αργεντινό θρύλο. Για να δούμε τι περισσότερα μπορεί να κάνει και να προσφέρει στο άμεσο μέλλον ο Γεωργιανός.

Ιδού το βίντεο που κάνει… κουτούς πολλούς αμυντικούς!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ