ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουβέντους: Τέλος ο Μότα – «Ντρέπομαι που σε έφερα σε έναν ιστορικό σύλλογο»
Η γυναικεία ομάδα της Ρεάλ τέζαρε στο 96′ την Μπαρτσελόνα και.. ΧΑΜΟΣ (vid)
Premier League: Τα δέκα πιο «ακριβά αστεράκια» της κορυφαίας λίγκας!
Λίβερπουλ: Ο «αδικημένος»… επιμένει και θέλει να μείνει στο Άνφιλντ!
Μόντριτς: «Αυτός ο τύπος είναι ικανός να κερδίσει… πολλές Χρυσές Μπάλες»
Η Γιουβέντους… ξηλώνεται για να διώξει τον Μότα!
Η Εθνική Γαλλίας ετοιμάζεται να τιμήσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον Ζιρού! (vid)
Ο Τούχελ αποκάλυψε το… μυστικό του πλάνο για να κάνει τον Μπέλιγχαμ ασταμάτητο!
Το υπέροχο «αντίο» του Κλοπ στους ρεπόρτερ και τα… καρφιά στους διαιτητές! (vid)
Ο Κριστιάνο μίλησε για τον πανηγυρισμό του Χόιλουντ και θέλει… εκδίκηση!
ΑΠΙΘΑΝΗ «μανούρα» του Καραγκούνη σε φιλικό ματς θρύλων της Ίντερ! (vid)
Σκωτία – Ελλάδα: Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής μας!
Λίβερπουλ: Κανένα θέμα ανησυχίας με τον Άλισον!
Στην εθνική Νορβηγίας περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! (vid)
Όταν ο Χάρι Κέιν έγινε ο απόλυτος Βασιλιάς της Αγγλίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ: Έχασε τον Ρόις, κέρδισε με φοβερό Μουκοκό και πάτησε κορυφή (vid)

Η Ντόρτμουντ ήταν η μεγάλη νικήτρια (1-0) στο ντέρμπι με τη Σάλκε. Ο Μουκοκό έστειλε την ομάδα του στην κορυφή της Bundesliga.

Ντόρτμουντ: Έχασε τον Ρόις, κέρδισε με φοβερό Μουκοκό και πάτησε κορυφή (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα χρειάστηκε για να βρει τη λύση στο ντέρμπι με τη Σάλκε. Ο Μάρκο Ρόις αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο όμως οι γηπεδούχοι τελικά βρήκαν τη λύση. Ο Μουκοκό στο 79′ με κεφαλιά έκανε ό,τι πάλευαν οι συμπαίκτες του για ώρα. Πέτυχε το γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο ντέρμπι επί της απογοητευτικής Σάλκε.

Το ματς

Το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ δέσποζε στην 7η αγωνιστική της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε την Σάλκε στο Ιντούνα Παρκ με τους γηπεδούχους να δίνουν και τον εαυτό τους για τη νίκη. Ένα «τρίποντο» που θα τους έφερνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ποια ομάδα είχε περισσότερες πιθανότητες να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Ντόρτμουντ έδειχνε πιο φρέσκια στον αγωνιστικό χώρο. Πιο ορεξάτη να δημιουργήσει, να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Ήρθε όμως κοντά στο μισάωρο το μεγάλο πλήγμα. Ο τραυματισμός του ηγέτη της Μάρκο Ρόις να τη βάλει σε σκέψεις. Ο Γερμανός επιθετικός αντικαταστάθηκε όμως ουσιαστικά η φλόγα της Ντόρτμουντ και η θέληση για γκολ έγινε πιο έντονη. Το 0-0 συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Μουκοκό έδωσε τη λύση στη Ντόρτμουντ

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο ταχύτητα. Η Σάλκε με τη σειρά της υποχώρησε και προσπάθησε να ροκανίσει από νωρίς τον χρόνο προκειμένου να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το ντέρμπι. Η πίεση της Ντόρτμουντ όμως έγινε πιο έντονη. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε ο χρόνος τόσο ενίσχυαν την επιθετική τους γραμμή. Έτσι φθάσαμε στη φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Στο 79′ ο Μουκοκό πάτησε περιοχή. Έγινε αποδέκτης μιας εξαιρετικής σέντρας και με κοντινή δυνατή κεφαλιά πέτυχε το πολυπόθητο γκολ. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από εκείνον τους συμπαίκτες του και το κοινό της Ντόρτμουντ. Με αυτό το γκολ η Μπορούσια πήρε και τη σπουδαία νίκη. 1-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ