ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

O Αλέγκρι γελάει με τις φήμες απόλυσης – «Κρύφτηκε» στους τραυματισμούς

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έκρυψε τις ευθύνες τους για την κατάσταση της ομάδας στη δικαιολογία των τραυματισμών.

O Αλέγκρι γελάει με τις φήμες απόλυσης – «Κρύφτηκε» στους τραυματισμούς

Η 2η θητεία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους εξελίσσεται με το χειρότερο τρόπο. Την πρώτη χρονιά δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν τίτλο αλλά είχε τη δικαιολογία του χρόνου προσαρμογής.

Φέτος, η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα με 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπιανκονέρι» ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-1 από τη Μπενφίκα και βρίσκονται στον πάτο του ομίλου χωρίς βαθμούς. Σαν να μην έφτανε αυτό ο άσχημος τρόπος παιχνιδιού και η έλλειψη δημιουργίας της «μεγάλης κυρίας» μεγαλώνει την γκρίνια στις τάξεις των οπαδών.

Έτσι, οργιάζουν οι φήμες περί απόλυσης του Ιταλού τεχνικού. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο λόγω της μεγάλης αποζημίωσης που θα πρέπει να καταβάλει η «Γιούβε» στον Αλέγκρι.

Εκείνος, πάντως, γελάει με τις φήμες απόλυσής του. «Μου έλειψαν όλες οι φήμες «για τον Αλέγκρι που είναι κοντά στην απόλυση. Ένα κακό παιχνίδι και “η δουλειά του Αλέγκρι βρίσκεται σε κίνδυνο” στον Τύπο. Αστείο!» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέγκρι τα «έριξε» στους τραυματισμούς

Ερωτηθείς για την προβληματική εικόνα της ομάδας του, ο τεχνικός της Γιουβέντους έψαξε για δικαιολογίες. Ειδικότερα, ανέφερε ότι η ομάδα που παρατάσσει δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που έχει στο μυαλό του. Ωστόσο, οι τραυματισμοί παικτών – κλειδιών τον έχουν αναγκάσει να χρησιμοποιεί μία ενδεκάδα ανάγκης.

«Λυπάμαι πολύ για αυτήν την κατάσταση και συχνά αναρωτιέμαι αν έχω κάνει λάθη. Η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό είναι ότι η Γιούβε είχε φτιαχτεί με άλλο τρόπο. Με του Ραμπιό-Παρέδες-Πογκμπά στη μεσαία γραμμή συν τον Λοκατέλι ως πρώτο αναπληρωματικό.

«Ο Ντι Μαρία και ο Κιέζα στα φτερά, ο Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Η τωρινή Γιούβε είναι εικονική. Ξέρω ότι μας λείπει κάποιος που μπορεί να κάνει πράγματα στα τελευταία τριάντα μέτρα, αλλά υπογράψαμε τον Πογκμπά και τον Ντι Μαρία για αυτό. Και δουλεύουμε πάνω στον Μιρέτι, τον καταλληλότερο σε αυτόν τον ρόλο από αυτούς που βρίσκονται εκεί.

«Αλλά δεν είναι ο Πογκμπά. Είναι μόλις 19. Έχουμε προβλήματα στο να πιέζουμε στα φτερά. Δεν μπορώ πλέον να ζητήσω από παίκτες που τρέχουν όλη τους τη ζωή να συνεχίσουν να το κάνουν σε όλη την πτέρυγα. Αν ζητήσω από τον Κουαδράδο να γίνει εξτρέμ, μπορεί να το κάνει πολύ καλά. Αλλά δεν μπορώ πλέον να του ζητήσω να κάνει πάντα δύο ρόλους» εξήγησε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ