ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Γκολ και θέαμα στη Μαδρίτη

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Γκολ και θέαμα στη Μαδρίτη

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη La Liga.

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ (19:30): Να βρεθεί πιο ψηλά θέλει η Σοσιεδάδ, αλλά έχει και ατυχίες. Να πάρει ανάσα επιθυμεί η Εσπανιόλ από την πλευρά της. Φαβορί δίνεται στο στοίχημα η Σοσιεδάδ αλλά με αξιόλογη απόδοση για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Πέρσι είχαμε δύο Άσους και με το ίδιο σκορ, 1-0. Επίσης, η παράδοση με γηπεδούχους τους Βάσκους είναι στο 14-5-6. Η τελευταία φορά που πέρασε η Εσπανιόλ ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου του 2015, δηλαδή σχεδόν ακριβώς πριν 7 χρόνια!

Είναι και άτυχη η Σοσιεδάδ. Πούλησε τις τελευταίες μέρες τον Ίσακ στη Νιούκαστλ, τον αντικατέστησε με τον Σαντίκ, αλλά ο Νιγηριανός φορ υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα χάσει τη σεζόν. Προ ημερών νίκησε 2-1 την Ομόνοια για το 2/2 στον όμιλο του Europa League μετά το Διπλό στο «Ολντ Τράφορντ». Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε 2-1 από τη Χετάφε, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, αλλά όχι αποτελεσματική. Πολλές οι απουσίες, εκτός και ο Ογιαρθάμπαλ, ο Μερκελάνζ, ο Μάρτιν, ο Φερνάντεζ και ο Μπαρενετσέα.

Γερμανία – Πολωνία: Η ανάλυση του μικρού τελικού του Ευρωμπάσκετ

Η Εσπανιόλ έχασε 3-2 εντός από τη Σεβίλλη, ένα ματς που ξεκίνησε άθλια για εκείνη και βρέθηκε πίσω με τρία γκολ διαφορά. Το πάλεψε στο τέλος να κάνει το απίθανο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Συνολικά είναι στους 4 βαθμούς, μαζί με εκείνο το 2-2 εκτός με τη Θέλτα. Λάσο και Πεδρόσα δίνονται εκτός.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ (19:30): Στο Over 1,5 γκολ της Σοσιεδάδ ήθελα να πάω, αλλά τελικά έστριψα την τελευταία στιγμή. Πάμε στοίχημα με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα, στο 1.80 (winmasters).

Ισπανία – Γαλλία: Η ανάλυση του μεγάλου τελικού του Ευρωμπάσκετ 2022

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στην Ισπανία έρχεται στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο φιλοξενεί τη Ρεάλ στο Wanda Metropolitano. Με τη Ρεάλ να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και να έχει το απόλυτο έως τώρα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της. Πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα που τη φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο στα δύο και στο Champions League μετά και τη νίκη της απέναντι σε Σέλτικ και Λειψία. Δυσκολεύτηκε κόντρα στους Γερμανούς, αλλά βρήκε δύο γκολ στο φινάλε με Βαλβέρδε και Ασένσιο και πήρε τη νίκη.

Αντιθετα, η Ατλέτικο έχασε στο ματς με τη Λεβερκούζεν, δεχόμενη και αυτή δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Αντριτς στο 84′ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, ανοίχτηκε για να βρει την ισοφάριση η Ατλέτικο, με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Τρία λεπτά μετά το το 1-0, ο Ντιαμπί σε κόντρα επίθεση έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για τους Γερμανούς. Έτσι σταμάτησε και ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως ήττα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη για την ομάδα του Σιμεόνε. Στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Θέλτα Βίγκο, της οποίας επικράτησε με 4-1 στη Μαδρίτη.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Για την Ατλέτικο πάντως το ματς είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι βρίσκεται στο -5 από τη Ρεάλ, που σημαίνει πως πιθανή ήττα θα τη στείλει από πολύ νωρίς σε κατάσταση να κυνηγάει μια μεγάλη διαφορά. Και δύσκολα απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα μπορείς να… επιστρέψεις. Είχαν ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες οι Ρεγκιλόν, Σάβιτς, Χιμένεθ και Λεμάρ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Όμπλακ. Μένει να δούμε ποιοι απ’ αυτούς θα βρίσκονται στη διάθεση του Σιμεόνε. Στη Ρεάλ έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ο Μιλιτάο, αλλά πιθανότατα θα μείνει για τρίτο σερί ματς εκτός ο Καρίμ Μπενζεμά.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Χωρίς νίκη στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο η Ρεάλ, έχει μια ήττα και μια ισοπαλία. Η εικόνα της σου βγάζει μια σιγουριά πως ό,τι κι αν γίνει στο ματς στο φινάλε αυτή θα είναι η νικήτρια. Έχει άλλωστε αυτό το εφτά στα εφτά έως τώρα στη σεζόν για να τη… συνοδεύει. Αρκετά ψηλά οι τιμές στο σετ αποδόσεων. Η Ρεάλ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος, η Ατλέτικο έχει ποιότητα μπροστά για να την απειλήσει. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Under 4,5 σε απόδοση 2.09 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ