ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

H Ουντινέζε κάνει… πλάκα στους «μεγάλους»: Νίκησε και την Ίντερ! (vid)

Μετά τη Ρόμα και η Ίντερ έχασε στην έδρα της Ουντινέζε με τις «ζέβρες» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή!

H Ουντινέζε κάνει… πλάκα στους «μεγάλους»: Νίκησε και την Ίντερ! (vid)

Η Ρόμα ήταν το πρώτο… θύμα. Η Ίντερ φαίνεται πως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι το πλήρωσε ακριβά! Μετά την «τεσσάρα» στους Ρωμαίους η Ουντινέζε φιλοδώρησε με τρία τέρματα τους Μιλανέζους, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Serie A.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ίντερ με το γρήγορο γκολ του Μπαρέλα. Ωστόσο, στη συνέχεια οι παίκτες του Ιντζάγκι κατέρρευσαν. Από του γηπεδούχους εκείνοι που ξεχώρισαν, κάνοντας τη διαφορά ήταν ο Περέιρα και ο Ντεουλοφέου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ίντερ κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να πάρει το προβάδισμα. Και αυτό έγινε όχι χάρη σε κάποια ομαδική ενέργεια. Αλλά χάρη στην ποιότητα και το ταλέντο του Νικολό Μπαρέλα. Ο Ιταλός μέσος μόλις στο 5′ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο, αυτό το τέρμα μάλλον έκανε καλό στους γηπεδούχους. Οι παίκτες της Ουντινέζε από εκείνο το σημείο και έπειτα αργά, αλλά σταδιακά, κέρδιζαν ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι που έγινε το 1-1 στο 22′. Ο Περέιρα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά μεταξύ μεγάλης περιοχής και κέντρου με τον Μίλαν Σκρίνιαρ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό έφτανε, ώστε η Ίντερ να χάσει την συγκέντρωσή της και να δει την Ουντινέζε να χάνει μερικές καλές ευκαιρίες. Μάλιστα, η εμφάνιση του Μικιταριάν και του Μπαστόνι ήταν τόσο κακή εκείνο το σημείο που ο Ιντζάγκι τους έκανε και τους δύο αλλαγή στο 30′. Κάτι που δύσκολα βλέπουμε σε αυτό το επίπεδο και σε αυτό το χρονικό σημείο.

Παρόλα αυτά οι Μιλανέζοι το μόνο που κατάφεραν από εκεί και πέρα ήταν να ελέγχουν τον ρυθμό και να προσπαθούν να βγουν μπροστά. Αλλά τα λάθη τους ήταν πολλά και δεν τους άφηναν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το 1-1. Όμως, τα πράγματα για τους παίκτες της Ίντερ έμελλε να γίνουν χειρότερα. Μιας και στο 84′ ο Μπιχόλ έκανε το 2-1 για την Ουντινέζε που από εκεί και πέρα έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και στο τέλος τα κατάφερνε.

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά στα χασομέρια της αναμέτρησης σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Αρσλά με τον Ντεουλοφέου να βγάζει τη σέντρα και εκείνος με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η Ουντινέζε πήρε μία ακόμα σπουδαία νίκη, όπως είχε κάνει προ ημερών κόντρα στη Ρόμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ