ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκρίλις έδωσε την πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής του (vid)

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να σκοράρει πιο συχνά μετά το γκολ που σκόραρε κόντρα στη Γουλβς.

Ο Γκρίλις έδωσε την πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής του (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις σκόραρε ξανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι μετά από 125 μέρες αναμονής. Ειδικότερα, άνοιξε το σκορ απέναντι στη Γουλβς μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Άγγλος εξτρέμ έκανε κίνηση προς τη μικρή περιοχή και με προβολή αξιοποίησε το γύρισμα του Κέβιν Ντε Μπρούιν. Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο τέλος της περσινής σεζόν.

Ο Άγγλος κόστισε 100 εκατ. λίρες στους «πολίτες» και έχει επικριθεί έντονα για την έλλειψη παραγωγικότητάς του. Ενδεικτικό είναι ότι σε 45 παιχνίδια με τη Σίτι έχει αποτύχει να σκοράρει ή να παράσχει μία ασίστ στα 35 από αυτά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γκρίλις δε κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Έτσι, παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να βελτιώσει την παραγωγικότητά του σε μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις ποδοσφαιριστή που έχεις δει.

«Θα έπρεπε να σκοράρω περισσότερα, θα έπρεπε να μοιράζω περισσότερες ασίστ. Αλλά ναι, το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να σκοράρω και να μοιράζω ασίστ. Ξέρετε, πάντα θα έχω ανθρώπους να μιλάνε για μένα λόγω του κόστους μεταγραφής μου. Αλλά αν κοιτάξετε ολόκληρη την καριέρα μου, πιθανότατα δεν έχω σκοράρει τόσα πολύ όσο άλλοι παίκτες. Ακόμα και όταν ήμουν στην Άστον Βίλα νομίζω ότι σκόραρα μόνο 14 ή 15 γκολ τις δύο σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι κάτι που θέλω να προσθέσω στο παιχνίδι μου και να παίζω για αυτήν την ομάδα, και μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς ελπίζω να μπορώ».

Ο Γκρίλις ευχαρίστησε τον Κέβιν Ντε Μπρούιν

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον Κέβιν Ντε Μπρούιν με ένα tweet του για την ασίστ που του πρόσφερε. «Οόου φίλε, αυτό ήταν ωραίο. Σπουδαία νίκη οδεύοντας στο διεθνές διάλειμμα. Οι οπαδοί μας εκτός έδρας ήταν απίθανοι. ΥΓ. Σε ευχαριστών Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ήταν καιρός». έγραψε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 1ο φετινό γκολ του Γκρίλις στη φετινή σεζόν ενώ ακόμα δεν έχει μοιράσει κάποια ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι μετράει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

O τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, πάντβς, υπερασπίστηκε πρόσφατα τον παίκτη του λέγοντας: «Δεν πήραμε τον Γκρίλις για τα γκολ ή τις ασίστ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ