ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Η έδρα δίνει το 2.18

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α Αργεντινής.

Η έδρα δίνει το 2.18

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α Αργεντινής.

Ουνιόν Σάντα Φε – Ιντεπεντιέντε (01:00): Για την 20η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Estadio 15 de Abril’. Η Ουνιόν Σάντα Φε φτάνει στην αναμέτρηση από την εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Πλατένσε. Αποτέλεσμα άδικο με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, μπορούσε να πάρει μίνιμουμ τον βαθμό της ισοπαλίας. Έμεινε στην 16η θέση με 26 βαθμούς, το ρεκόρ της διαμορφώθηκε σε 7Ν-5Ι-6Η με γκολ 21-23. Αγκουέρο και Μαραμπέλ είναι τραυματίες και εκτός μάχης.

Μετά από ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (τέσσερις ισοπαλίες, δύο ήττες), η Ιντεπεντιέντε απέκτησε μομέντουμ με back to back τρίποντα απέναντι σε Αλντόσιβι και Σαρμιέντο. Πήρε βαθμολογική ανάσα καθώς ανέβηκε στη 21η θέση με 21 βαθμούς. Βελτίωσε παράλληλα και το
ρεκόρ της σε 5Ν-6Ι-8Η, με τέρματα 21-23. Την Παρασκευή μάλιστα πιστοποίησε την καλή της κατάσταση με τη νίκη που πέτυχε στην έδρα της Βελέζ Σάρσφιλντ (2-0), για το Κύπελλο Αργεντινής. Πηγαίνει πάνοπλη στο ‘Estadio 15 de Abril’ για την αναμέτρηση με την Ουνιόν.

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ιντερνασιονάλ: Η ανάλυση του αγώνα

Ουνιόν Σάντα Φε – Ιντεπεντιέντε (01:00): Σκληρή ομάδα, πειθαρχημένη αλλά δίχως ξεχωριστή ποιότητα η Ουνιόν Σάντα Φε. Στηρίζεται κυρίως στην ομαδική δουλειά για να πάρει αποτέλεσμα, κρατάει χαμηλά το τέμπο του αγώνα και πολλά παιχνίδια της κρίνονται στις
λεπτομέρειες. Βρίσκει με πολύ κόπο τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρουσιάζοντας μικρή ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια. Το παλεύει αμυντικά, χωρίς πάντως να εμπνέει ασφάλεια. Παρόμοια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Ιντεπεντιέντε. Δίνει έμφαση στο physical game και τη συνοχή των γραμμών της. Δεν ρισκάρει και προσπαθεί να μη δίνει τίποτα εύκολο στον αντίπαλο. Ζορίζεται στη δημιουργία σε παιχνίδι κατοχής και δεδομένα βολεύεται περισσότερο παίζοντας στην κόντρα. Δίνει τη μάχη της ανασταλτικά, αλλά τα κενά δεν λείπουν.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η Ουνιόν θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Πλατένσε. Όμως θα κληθεί να πάρει τη μπάλα στα πόδια της, σε έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν είναι αποτελεσματική. Η Ιντεπεντιέντε δεν πρόκειται να βιαστεί, ρίχνοντας βάρος στα μετόπισθεν. Πολλή τακτική,
χαμηλός ρυθμός και αρκετό… ξύλο αναμένεται να έχει το ματς, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο. Αφήνουμε τα σημεία και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό under 2,5 γκολ & over 5,5 κάρτες σε απόδοση 2.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ατλέτικο Τουκουμάν: Η ανάλυση του αγώνα

Μπόκα Τζούνιορς – Ουρακάν (01:00): Σε καταπληκτική κατάσταση η Μπόκα Τζούνιορς, τρέχει εννιά ματς αήττητο σερί και πέντε συνεχόμενες νίκες. Έχει και τύχη καθώς στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Λανούς ήταν τυχερή. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι αλλά να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Η Μπόκα κατάφερε να πάει με το μηδέν στα αποδυτήρια, κατάφερε να απορροφήσει και την πίεση του δευτέρου ημιχρόνου και στο τέλος… έκλεψε τη νίκη.

Με ένα γκολ του Μπενεντέτο στο 90’, η Μπόκα Τζούνιορς πήρε το «τρίποντο», συμπλήρωσε δύο ματς χωρίς να δεχτεί γκολ και πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Επιστρέφει στην έδρα της, όπου και εκεί τρέχει ένα καταπληκτικό σερί. Έχει
πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της εκεί, θέλει ακόμα μία που αν την πάρει μπορεί να τη στείλει και στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιστρέφει ο Ρόχο, που εξέτισε την ποινή του, εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Βίγια και Σεμπάγιος.

Μπόκα Τζούνιορς – Ουρακάν (01:00): Σε αντίθεση με την Μπόκα, η Ουρακάν έχασε βαθμούς στο εντός έδρας ματς με την Μπαράκας Σεντράλ. Δεύτερη σερί ισοπαλία μετά απ’ αυτή με την Τίγκρε, δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’, πίεσε για ολική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε. Το τελικό 1-1 ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία και η τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Κυνηγάει τον τίτλο, αφού βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Απέναντι στην Μπόκα δεν θα αγωνιστούν και πάλι οι Πέρες και Ιμπάνιες που αγωνίζονται στην άμυνα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Εκπληκτική η Μπόκα στην έδρα της, εκπληκτική η Ουρακάν εκτός έδρας αφού τρέχει ένα σερί εννιά αήττητων αγώνων. Με τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες. Θα πάμε με την έδρα και με το… άστρο της Μπόκα, που κυνηγάει με λύσσα τον τίτλο. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.18 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ