ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Η Βραζιλία «σνομπάρει» ανεξήγητα Γκάμπριελ, Γκαμπριέλ και… Γκάμπριελ!

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του Μουντιάλ η Βραζιλία κάνει περίεργα πειράματα με την αποστολή της, δημιουργώντας ερωτηματικά.

Η Βραζιλία «σνομπάρει» ανεξήγητα Γκάμπριελ, Γκαμπριέλ και… Γκάμπριελ!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ομάδα-έκπληξη της φετινής σεζόν στην Αγγλία είναι με διαφορά η Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά και μετά τη διακοπή της Premier League έχουν στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η τριάδα των… Γκάμπριελ της ομάδας κάνει θαύματα, ωστόσο βλέπουμε ένα μεγάλο παράδοξο. Κανένας τους δεν βρίσκεται στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας!

Πειράματα λίγο πριν το Μουντιάλ από τη Βραζιλία!

Περίπου δύο μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη του πρώτου χειμερινού Μουντιάλ στην ιστορία. Πλησιάζοντας προς αυτό, η Βραζιλία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η Σελεσάο διανύει εξαιρετική περίοδο τους τελευταίους μήνες, αγνοώντας την ήττα από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Με αρκετό βάθος στις περισσότερες θέσεις, η αποστολή του Τίτε είναι λίγο πολύ γνωστή. Ή μήπως όχι;

Στα τελευταία τεστ πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο έμπειρος τεχνικός μας έχει… μπερδέψει λιγάκι με τις επιλογές του. Είτε η απουσία κάποιον παικτών, είτε η παρουσία μερικών άλλων, έχουν φέρει μια μικρή αναστάτωση στον Τύπο της χώρας, αλλά και σε μερικούς ποδοσφαιριστές.

Δεν γίνεται να μην σχολιαστεί η απουσία του Γκαμπριέλ Ζεσούς από την αποστολή! Ο 25χρονος φορ είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού στο Νησί (πίσω μόνο από τον Χάαλαντ), με το impact του να φέρνει νέα πνοή στην Άρσεναλ. Εξαιρετικός και με πολύ καλή συνεισφορά στο παιχνίδι των Λονδρέζων, το μοναδικό που ίσως βρισκόταν υπό αμφισβήτηση αναφορικά με την εθνική, ήταν το αν θα αγωνίζεται βασικός ή ως αλλαγή. Ωστόσο βρέθηκε εκτός αποστολής, σε μια απόφαση που σηκώνει αρκετά φρύδια.

Τεράστιο βάθος όμως επιλογές χωρίς λογική

Ωστόσο το… σνομπάρισμα παικτών της Άρσεναλ συνεχίζεται και σε άλλες θέσεις. Ο Γκάμπριελ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που φέτος η άμυνα των κανονιέρηδων έχει «στρώσει». Θεωρητικά, ο 24χρονος είναι ο παίκτης που πιστεύουν οι περισσότεροι πως θα στελεχώσει τους στόπερ της «Σελεσάο». Μαρκίνιος, Μιλιτάο, Τιάγκο Σίλβα και Γκάμπιρελ είναι τα φαβορί για την τελική αποστολή. Με την απόφαση όμως να αφήσει off τον νεαρό κεντρικό αμυντικό και να δοκιμάσει τους Ιμπάνιεζ και Μπρέμερ, είναι ιδιαίτερα αμφίβολη η συμμετοχή του στην τελική αποστολή.

Τέλος, ακόμα ένας παίκτης που έχει το δικαίωμα να νιώθει πως αγνοήθηκε είναι ο Μαρτινέλι. Το ξεκίνημα του νεαρού εξτρέμ στη σεζόν είναι εκρηκτικό. Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του όμως, ο Τίτε μάλλον δεν εντυπωσιάστηκε. Αν από όλες τις επιλογές μπορούσα να δικαιολογήσω κάποια, θα ήταν αυτή του Μαρτινέλι. Ναι μεν οι επιλογές στα εξτρέμ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, όμως και πάλι, το να «περισσεύει» αυτή τη στιγμή αυτός από το ρόστερ είναι λίγο περίεργο. Ειδικά όταν βλέπεις σε αυτό ο φετινός Φιρμίνο, ο Κούνια και ο Πέδρο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ