ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ντιμπάλα: Δεν… τραβούσε άλλο στη Γιουβέντους – «Είναι τρελοί οι Ρωμαίοι»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βρήκε την κατάλληλη ομάδα στο κατάλληλο σημείο της καριέρας του.

Ντιμπάλα: Δεν… τραβούσε άλλο στη Γιουβέντους – «Είναι τρελοί οι Ρωμαίοι»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα βίωσε ένα διαφορετικό καλοκαίρι από τα προηγούμενα. Μετά από πολλά χρόνια συνεχούς συνεργασίας με τη Γιουβέντους άνοιξε τα φτερά του για νέες περιπέτειες. Αποχώρησε ως ελεύθερος από τη «Μεγάλη Κυρία» και με τα πολλά συμφώνησε να παραμείνει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα.

Οι Ρωμαίοι και περισσότερο όλων ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφεραν να τον κερδίσουν. Του πρόσφεραν ηγετικό ρόλο, άπλετο χρόνο συμμετοχής και εμπιστοσύνη, πράγματα που είχε χάσει όσο βρισκόταν στη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός εν μέσω διακοπής λόγω εθνικών ομάδων παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για όλα τα παραπάνω.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Για τις ενοχλήσεις που είχε και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αταλάντα:

«Την Κυριακή είχα κάποια κούραση, ένιωθα ότι δεν ήμουν 100% και οι γιατροί το ήξεραν αυτό. Ήταν απαραίτητο να παραλείψω ένα παιχνίδι αντί να χάσω έναν μήνα. Κατάλαβαν ότι, ευτυχώς τότε τα αποτελέσματα των εξετάσεων πήγαν καλά. Όταν έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα θέλεις να πας στην εθνική ομάδα, δεν ήθελα να το χάσω. Όλοι δουλεύουμε για να πάμε στο Μουντιάλ, μετά θα κάνει τη λίστα ο προπονητής. Ως Αργεντινός υπάρχει πάντα η γοητεία να θέλεις να πας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσωπικά θα δουλέψω με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας τα πάντα με τον σύλλογό μου για να με δει ο προπονητής και να μπορεί να βασιστεί σε εμένα».

Για το αν νιώθει σημαντικός στην Ρόμα:

«Ναι, τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους δεν ήταν εύκολα, μια αλλαγή μου έκανε καλό. Μου τηλεφώνησε ο Μουρίνιο και σε λίγα λεπτά το αποφάσισα. Αυτός όπως και ο διευθυντής μου μίλησαν για το έργο και την επιθυμία να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όπως έκαναν πέρυσι. Το να είμαι πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ομάδα με βοηθάει πολύ. Το καλωσόρισμα των οπαδών; Ήταν ασυνήθιστο. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι με τους συμπαίκτες σου, εκεί ήμουν μόνος. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Οι οπαδοί της Ρόμα είναι παρόμοιοι με τους Αργεντινούς οπαδούς όσον αφορά το πάθος. Διαφορετικό από το περιβάλλον της Γιουβέντους, περισσότερο σαν το αργεντίνικο. Έχουν μια όμορφη τρέλα, νιώθω αυτή τη στοργή, γι ‘αυτούς η Ρόμα έρχεται πρώτα από την οικογένεια. Ζουν το ποδόσφαιρο όπως εμείς».

Ενώ ολοκλήρωσε αποκαλύπτοντας μια στιγμή με τον Μουρίνιο πριν φορέσει την φανέλα της Ρόμα:

«Στη Ρώμη με τη Γιουβέντους νικούσαμε 4-3 και ο προπονητής με αποθέωσε. Ο Μουρίνιο ανέβηκε στον πάγκο για να με χαιρετήσει και είπε: ”Είσαι φαινόμενο”. Αυτό το σκηνικό έχει μείνει στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω τι θα γινόταν με την ανανέωση στη Γιουβέντους. Όταν με πήρε τηλέφωνο την πρώτη φορά, με ρώτησε αν θυμόμουν εκείνη τη στιγμή. Είπα: ”Φυσικά, πώς θα μπορούσα να ξεχάσω. Ήταν τιμή”. Τότε είπε: ”Λοιπόν, τώρα πρέπει να το κάνεις για μένα”. Μου τηλεφώνησε και τις επόμενες μέρες και ήταν εύκολο να αποφασίσω. Η συνεργασία μαζί του είναι εύκολη. Μαζί του μιλάω για τα πάντα, ξέρει όλους τους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Έχει μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν πολύ καλά. Αυτό που με εξέπληξε στον Μουρίνιο είναι η ταπεινότητα που έχει, αντιμετωπίζει όλους το ίδιο. Μερικές φορές μπορεί να δώσει μια διαφορετική εικόνα για αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Μετά τον είδα κι εγώ θυμωμένο…. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρόμα, όταν είσαι χαρούμενος είναι πιο εύκολο».

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ