Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μουρίνιο συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του Στόρμζι και υποδύθηκε τον… εαυτό του (vid)
Ρόμα

Ο Μουρίνιο συμμετείχε σε βίντεο κλιπ του Στόρμζι και υποδύθηκε τον… εαυτό του (vid)

O Zοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε στο πρόσφατο βίντεο κλιπ του Βρετανού ράπερ, Στόρμζι, και ζήτησε σιωπή με μία χαρακτηριστική του κίνηση.

23.09.2022 | 10:51

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα κάνει όλα και συμφέρει. Τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλο προπονητή αλλά ο χαρακτήρας του, τού επιτρέπει να επεκταθεί ακόμα και στο χώρο της υποκριτικής. Αν και εδώ που τα λέμε δεν χρειάστηκε να υποδυθεί κάποιον στο νέο μουσικό βίντεο του Βρετανού ράπερ, Στόρμζι. Τον εαυτό του «έπαιξε» στα λίγα δευτερόλεπτα συμμετοχής του στο μουσικό βίντεο του νέου τραγουδιού του ράπερ Στόρμζι «Mel Made Me Do It»!

Στο βίντεο κλιπ απεικονίζεται ο Μουρίνιο να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του ότι δεν μιλάει, όσο ακούγονται δηλώσεις του για τη διαιτησία:

Το βίντεο υπάρχει στο Youtube από την Πέμπτη (22/9) και ήδη έχει πάνω από 400.000 προβολές.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω αυτό τη την εμφάνιση για το νέο μουσικό βίντεο του Stormzy που κυκλοφορεί σήμερα. Πέρασα πολύ ωραία» σχολίασε ο Ζοσέ Μουρίνιο τη συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version