ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι ο πιο «καμένος» παίκτης της Λίβερπουλ

O Άντι Ρόμπερτσον είναι ο παίκτης της Λίβερπουλ που έχει αγωνιστεί όσο κανείς άλλος παίκτης του Κλοπ από τη σεζόν 2018/2019.

Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι ο πιο «καμένος» παίκτης της Λίβερπουλ

Την πόρτα της ατυχίας έχει χτυπήσει φέτος η Λίβερπουλ. Ο ένας παίκτης μετά τον άλλον τραυματίζεται, με αποτέλεσμα η ομάδα να μετράει μόλις 9 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά, αυτό δε μπορεί να αποδοθεί μόνο στην ατυχία. Η κόπωση από την εξαντλητική περσινή σεζόν είναι τεράστια. Οι παίκτες του Κλοπ αγωνίστηκα σε κάθε διαθέσιμο παιχνίδι στις 4 διοργανώσεις που συμμετείχαν την περσινή σεζόν.

Επιπλέον, η συσσωρευμένη κούραση των παικτών από τις συνεχόμενες σεζόν στα «κόκκινα» φαίνεται ότι κάνει την εμφάνισή της. Ο παίκτης, μάλιστα, που έχει καταπονηθεί περισσότερο είναι ο Άντι Ρόμπερτσον.

Ο βιονικός Ρόμπερτσον παίζει ασταμάτητα

Ο Ρόμπερτσον έχει παίξει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Λίβερπουλ από τη σεζόν 2018/2019. Συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει σε 17.213 λεπτά ποδοσφαίρου.

Το εργαλείο της FIFPro – το οποίο συγκέντρωσε πληροφορίες από τη σεζόν 2018-19 έως τη σεζόν 2021-22 – τα στατιστικά του Σκωτσέζου αριστερού μπακ ξεχωρίζουν, ειδικά λόγω της περιορισμένης ανάπαυσης και αποθεραπείας του .

Μεταξύ 270 ανδρών ποδοσφαιριστών, ο Ρόμπερτσον έκανε κατά μέσο όρο 122,7 ώρες διάλειμμα μεταξύ των συμμετοχών του. Πρόκειται για το όγδοο χαμηλότερο χρόνο διαλείμματος στο δείγμα. Επίσης αξιολογήθηκε ο αριθμό των αγώνων «κρίσιμης ζώνης» – μια αναφορά στον αριθμό των φορών που ένας παίκτης αγωνίστηκε σε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τουλάχιστον πέντε ημέρες (ή 120 ώρες) ξεκούρασης ενδιάμεσα.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 65,1% των παιχνιδιών του 28χρονου τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στην «κρίσιμη ζώνη». Συμμετείχε, μάλιστα, στο 19,5% των αγώνων του έχοντας ξεκουραστεί λιγότερο από 3 μέρες.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Άλισον βρίσκονται πολύ κοντά στον Ρόμπερτσον σε αυτό το πεδίο δεδομένων. Από κοντά βρίσκεται και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

O Σκωτσέζος βρίσκεται στα πιτς

Αυτήν την περίοδο, ο Άντι Ρόμπερτσον αναρρώνει από έναν τραυματισμό που υπέστη λίγο πριν το διεθνές διάλειμμα. Ειδικότερα, στην ήττα κόντρα στη Νάπολι τραυμάτισε το γόνατο του μετά από ένα τάκλιν.

Γι αυτό το λόγο, δεν βρέθηκε στην αποστολή της Σκωτία για τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ουκρανία και την Ιρλανδία.

Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά μετά το τέλος του διεθνούς διαλείμματος. Στο μεταξύ, ο Κώστας Τσιμίκας τον αντικαθιστά στο βασικό σχήμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ