ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Με ορμή για το 2.25

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Με ορμή για το 2.25

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League.

Δανία – Γαλλία (21:45): Πολύ δύσκολη έγινε η υπόθεση της πρώτης θέσης για τη Δανία μετά την ήττα από την Κροατία πριν από λίγες μέρες. Οι Δανοί πήγαν για ντέρμπι πρωτιάς στο Ζάγκρεμπ, τους βόλευε και η ισοπαλία για να μείνουν πιο ψηλά από την παρέα του Μόντριτς. Και με ένα γκολ του Έρικσεν στο 77′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, όπως δύο λεπτά αργότερα δέχτηκαν και δεύτερο. Οι Κροάτες πήραν το ματς με γκολ του Μάγιερ στο 79′ και μαζί πήραν και το προβάδισμα για την πρώτη θέση. Πλέον οι Δανοί θέλουν νίκη δική τους και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Κροατία την Αυστρία, προκειμένου να πάρουν εκείνη την πρωτιά στον όμιλο.

Μια πρωτιά που δεν μπορούν να διεκδικήσουν οι Γάλλοι που μόλις στην 5η αγωνιστική πήραν την πρώτη νίκη τους στον όμιλο το 2-0 απέναντι στην Αυστρία. Έφτασαν τους πέντε βαθμούς, θέλουν φυσικά τη νίκη για να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη League B. Έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, σκόραραν με Εμπαπέ και Ζιρού στο δεύτερο ημίχρονο και θέλουν να φτιάξουν ψυχολογία εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έρχεται και στο οποίο θα πάνε ως παγκόσμιοι πρωταθλητές. Στο ματς του πρώτου γύρου, πάντως, η Γαλλία ηττήθηκε στο Παρίσι από τη Δανία με 1-2, σε μια περίοδο που έδειχνε το χειρότερο πρόσωπό της.

Ουαλία – Πολωνία: Η ανάλυση του αγώνα

Δανία – Γαλλία (21:45): Τώρα η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη για τους πρωταθλητές κόσμου. Με τους περισσότερους παίκτες να είναι στο ξεκίνημα και όχι στο τέλος της σεζόν, όπως συνέβαινε τον Ιούνιο. Παίζει και αυτό πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάσταση των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Κυρίως εκείνων που έχουν πολλά ματς μέσα στη διάρκεια της σεζόν, εγχώρια και ευρωπαϊκά. Η μεγάλη απουσία της Γαλλίας ακούει φυσικά στο όνομα του Καρίμ Μπενζεμά, που και πάλι δε θα είναι διαθέσιμος.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Διαθέτουν και οι δύο ομάδες αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Δημιουργούν φάσεις και απειλούν την αντίπαλη εστία. Σε πολύ καλή απόδοση το over 2,5 που το συναντάμε στον διπλασιασμό, καλό και το Goal/Goal και μ’ αυτό θα πάμε στοίχημα σε απόδοση 1.81 (Pamestoixima).

Αυστρία – Κροατία: Η ανάλυση του αγώνα

Ολλανδία – Βέλγιο (21:45): Εκπληκτική Ολλανδία στο Nations League. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε ματς που έχει δώσει, απομένει το τελευταίο για να πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Απέναντι στο Βέλγιο το οποίο είχε κερδίσει με 4-1 εκτός έδρας, ενώ μακριά από την έδρα της κέρδισε και την Ουαλία και την Πολωνία πριν από λίγες μέρες με 2-0. Τρία στα τρία μακριά από την έδρα της, μοναδικό ματς που δεν έφυγε με τη νίκη ήταν στο Άμστερνταμ με το απρόσμενο 2-2 απέναντι στην Ουαλία.

Οι Ολλανδοί θυμίζουν κάτι απ’ τα… παλιά, έχοντας σημειώσει 13 γκολ σε πέντε αγώνες. Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να αποτελέσουν έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έρχεται. Προσωπικά τη βλέπω να φτάνει αρκετά ψηλά, αρκεί να έχει… μάθει από τα παθήματα άλλων ετών στα κρίσιμα. Γιατί και στο EURO την περιμέναμε να φτάσει ψηλά, αλλά τα… θαλάσσωσε στα νοκ άουτ. Πάντως αν θέλουμε να βρούμε ένα δυνατό αουτσάιντερ για να ποντάρουμε και στοιχηματικά στο να φτάσει ψηλά, η Ολλανδία αποτελεί ιδανική επιλογή.

Ολλανδία – Βέλγιο (21:45): Όχι πως οι Βέλγοι πάνε πίσω. Στην καλή τους βραδιά είναι ικανοί να διαλύσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έκαναν υπέρβαση, στο Euro έφτασαν έως τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές, Ιταλούς. Μία ήττα στον όμιλο στο Nations League, αυτή από την Ολλανδία στο ματς του πρώτου γύρου. Σε ένα παιχνίδι που για όσους το είχαν παρακολουθήσει ήταν η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Και από τις δύο ομάδες.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Χωρίς σημαντικές απουσίες πηγαίνει στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής η Ολλανδία του Φαν Χάαλ. Από το Βέλγιο θα απουσιάσει ο Λουκάκου, που είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή για τα δύο τελευταία ματς του Nations League. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες πριν από λίγες μέρες, δείχνουν σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Πάμε για… ματσάρα. Και πάμε στοίχημα με over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.25 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ