Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καντονά: «Μην πουλάτε την ψυχή των γηπέδων! Μην τολμήσετε να “διαλύσετε” το Ολντ Τράφορντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καντονά: «Μην πουλάτε την ψυχή των γηπέδων! Μην τολμήσετε να “διαλύσετε” το Ολντ Τράφορντ»

Ο Έρικ Καντονά παραμένει... παραδοσιακός και ζητάει από την Γιουνάιτεντ να μην "ξεπουλήσει" την παράδοση της!

26.09.2022 | 17:56

Πλέον το ποδόσφαιρο έχει γίνει το πιο εμπορικό άθλημα και αρκετές… εταιρείες διαφημίζονται μέσω αυτού. Τα καινούρια στάδια που χτίζονται παίρνουν ονόματα εταιριών και μεγάλων brand names. Αυτό όμως δεν αρέσει καθόλου στον Ερίκ Καντονά και δίνει ένα ξεκάθαρο παράδειγμα.

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως πλέον έχουν μείνει ελάχιστα γήπεδα που… τιμούν την ιστορία τους και την παράδοση του (όπως το Ολντ Τράφορντ και το Άνφιλντ).

Μάλιστα, τόνισε πως αν ποτέ η Γιουνάιτεντ θελήσει να αλλάξει το όνομα του ιστορικού της γηπέδου, τότε θα πάψει να ασχολείται με τον σύλλογο που τόσο αγαπάει.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Στις εκδρομές που κάνω βλέπω πως παθιάζονται και πως βλέπουν οι άλλοι οπαδοί το ποδόσφαιρο. Πως το βλέπουν σε άλλες χώρες. Αναφέρθηκε πριν στα αγαπημένα μου στάδια, αλλά τα περισσότερα εξ αυτών πλέον δεν υπάρχουν. Τώρα όλα τα γήπεδα ονομάζονται Emirates και Alliazn…», ξεκαθάρισε.

«Αυτά τα στάδια πλέον έχουν χάσει την ψυχή τους και την παράδοση τους. Ας πούμε έπαιξα στα στάδια της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ. Πλέον μιλάω με φίλους αυτών των ομάδων και δηλώνουν απογοητευμένοι με τα νέα τους γήπεδα. Ευτυχώς το Ολντ Τράφορντ έχει παραμείνει, όπως και το Άνφιλντ». είπε ο Καντονά.

«Πρέπει να πως στην Γιουνάιτεντ, πως αν τολμήσει να αλλάξει όνομα στο Ολντ Τράφορντ, τότε θα σταματήσω να υποστηρίζω αυτήν την ομάδα», ανέφερε.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version