ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Το μελλοντικό δίλημμα της Μπαρτσελόνα – Μέσι ή Μπερνάρντο

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα καλούνται να πάρουν σύντομα μια απόφαση. Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις να ρίξουν το βάρος;

Το μελλοντικό δίλημμα της Μπαρτσελόνα – Μέσι ή Μπερνάρντο

Η Μπαρτσελόνα άφησε πίσω της τη μιζέρια – έτσι δείχνει – που την καταδίωκε τα τελευταία τρία χρόνια. Την κάθετη αγωνιστική πτώση και τις μεταγραφές που εξαρχής έμοιαζαν σκέτη αποτυχία. Φέτος το καλοκαίρι η διοίκηση Λαπόρτα γύρισε το… κουμπί. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα κατάφερε να πετύχει παντού. Και στα οικονομικά της ομάδας κλείνοντας σημαντικές συμφωνίες ανάσα για το χρέος και στα μεταγραφικά, φέρνοντας στον Τσάβι παιχταράδες σε όλες τις γραμμές.

Κάθε επιθυμία του Καταλανού προπονητή της Μπαρτσελόνα έγινε διαταγή για τον Λαπόρτα. Οι «μπλαουγκράνα» ενισχύθηκαν σημαντικά, ενέταξαν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας και τώρα είναι σε θέση να κυνηγήσουν κάθε διαθέσιμο στόχο.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου ωστόσο δεν σταματούν να κοιτούν την αγορά. Για το σήμερα και το αύριο! Ήδη στην επιφάνεια έχουν ξεπηδήσει σενάρια για το επόμενο καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από τους Τσάβι και Λαπόρτα και θα μπορούσαν να έρθουν στο Καμπ Νου πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Και οι δύο είναι υπέροχοι στην Μπαρτσελόνα όμως χωράει μόνο ο ένας

Όπως για παράδειγμα οι Λιονέλ Μέσι και Μπερνάρντο Σίλβα. Δύο ποδοσφαιριστές που ο καθένας ξεχωριστά μπορεί με τον τρόπο του να απογειώσει το υπάρχον σύνολο. Για τον Μέσι τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έζησε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στη Βαρκελώνη. Η αποχώρηση του πέρυσι ήταν μια στιγμή που ουδείς περίμενε. Ο Λαπόρτα θέλει να διορθώσει το… λάθος και να επαναφέρει τον Αργεντινό σπίτι του. Όλοι στην Μπαρτσελόνα επιθυμούν ο Μέσι να ολοκληρώσει στο Καμπ Νου τη λαμπερή καριέρα του.

Από την άλλη υπάρχει και ο διακαής πόθος του Τσάβι. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος τα σενάρια τον ήθελαν να πλησιάζει στους «μπλαουγκράνα». Η παραμονή του Φρένκι Ντε Γιονγκ όμως έβαλε τέλος σε αυτές τις σκέψεις. Του χρόνου η Μπαρτσελόνα μπορεί να τον κυνηγήσει εκ νέου και να τον αποκτήσει από τη Σίτι. Η τιμή του σαφώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως και το μακρόχρονο συμβόλαιό του με τους «Πολίτες». Η πιθανή μεταγραφή του όμως θα δώσει στην Μπαρτσελόνα το κάτι παραπάνω μεσοεπιθετικά.

Έχεις λοιπόν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Επιλέγεις Μέσι και για συναισθηματικούς λόγους ή φέρνεις στην Μπαρτσελόνα τον Μπερνάρντο Σίλβα;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ