ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Πιο έτοιμη η Ρίβερ

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Πιο έτοιμη η Ρίβερ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Κύπελλο Αργεντινής.

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (01:00): Προημιτελικός του Κυπέλλου Αργεντινής. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε ουδέτερο γήπεδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει μια θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2023. Η προϊστορία είναι μικρή και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία σε 9 αναμετρήσεις τους. Η Ρίβερ Πλέιτ μετράει 5 νίκες, εκ των οποίων οι τρεις στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και η Πατρονάτο έχει 4.

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (01:00): Δύσκολη, όσο και παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά, πήρε η Πατρονάτο, η οποία νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Η πορεία ξεκίνησε με το 2-0 επί της Ντεπορτίβο Μορόν στη φάση των «64» και ακολούθησε η δραματική πρόκριση με 3-2 στα πέναλτι επί της Κολόν Σάντα Φε (κ.δ. 1-1) στους «32». Στο πρωτάθλημα δεν «πατάει καλά» τις τελευταίες 40 μέρες, έχοντας μόλις μία νίκη στην τελευταία οχτάδα αγώνων. Την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 από τη Ντεφένσα & Τζουστίσια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 28β. και να βρεθεί στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Πατρονάτο – Ρίβερ Πλέιτ (01:00): Πανηγυρικά προκρίθηκε στα προημιτελικά η Ρίβερ Πλέιτ, διαλύοντας με σκορ 4-0 την Ντεφένσα & Τζουστίσια και μάλιστα εκτός έδρας. Είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις επί της Ντεπορτίβο Λαφερέρ με 5-0 στη φάση των «64» και το 3-0 επί της Μπαράκα Σεντράλ στους «32». Διαπιστώνει κανείς ότι η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε κακή περίοδο, όπως δείχνουν οι τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων. Το εντός έδρας 0-1 από την Ταγέρες Κόρδοβα την άφησε στους 32β. και στο -9 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν, μετά από 21 αγωνιστικές.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ας δούμε, τώρα, τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Σαφώς και η Ρίβερ Πλέιτ έχει τον πρώτο λόγο, πόσω μάλλον όταν το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο έδαφος. Όμως, δεν μπορεί το διπλό να τιμάται κάτω από 1.50, όταν η βαθμολογική διαφορά τους στο πρωτάθλημα είναι μόλις 4β. Περιμένω από τους «εκατομμυριούχους» να μπουν δυναμικά, γι’ αυτό και η επιλογή μου θα αφορά στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το να σκοράρει η Ρίβερ Πλέιτ και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση 2.30 (Pamestoixima).

Ειδικά & Μακροχρόνια στοιχήματα Ευρωλίγκα

Μπόκα Τζούνιορς – Κίλμες (04:00): Παιχνίδι Κυπέλλου για τη φάση των προημιτελικών στην Αργεντινή. Ένα ματς, με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ευνοημένη η Μπόκα, η οποία δίνει το παιχνίδι στο γήπεδό της και σε μια περίοδο που βρίσκεται σε φουλ φόρμα. Τρομερή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Ιμπάρα που τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων. Με οχτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, ενώ στα 11 αήττητα έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις 3 φορές. Φυσικά για την Μπόκα προτεραιότητα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παραμένει στο συν δύο από την Ατλέτικο Τουκουμάν, πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Γοδόι Κρουζ στο τελευταίο της παιχνίδι. Με ένα γκολ του Λανγκόνι στο 40’ που το κράτησε μέχρι το φινάλε η Μπόκα κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο. Δεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι άκρως αποτελεσματική.

Μπόκα Τζούνιορς – Κίλμες (04:00): Μπορεί η Κίλμες, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, να κοιτάξει την Μπόκα στα μάτια; Η αλήθεια είναι πως έφτασε έως εδώ έχοντας καλές κληρώσεις, με ομάδες ίδιου βεληνεκούς. Αλλά κάπου εδώ μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως η φετινή της πορεία στο Κύπελλο θα τελειώσει. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν κατάφερε να προλάβει το… τρένο των πλέι οφ της ανόδου και σίγουρα θα τα δώσει όλα για να κάνει μια μεγάλη έκπληξη και να πάρει την πρόκριση απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η σοβαρή Μπόκα δεν θα έχει πρόβλημα, της μένουν βέβαια άλλα έξι ματς για το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος της στόχος. Αλλά ποιοτικά, ακόμα και αν προχωρήσει σε rotation, πάλι είναι καλύτερη από την Κίλμες που προσπαθεί να βρει την παλιά της αίγλη. Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι είναι πιθανό ένα γρήγορο γκολ να το ανοίξει και εκεί θα ποντάρουμε. Πάμε στοίχημα με Over 3 Ασιατικό σε απόδοση 2.65 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ